EARTHROAMER XV-LT
Expedíciós autó ami egész korrekt is lehetne prepper vonalon ha nem enne 20 litert százon. Itthoni viszonylatban fenntarthatatlan de okos elgondolás :)
Printable View
EARTHROAMER XV-LT
Expedíciós autó ami egész korrekt is lehetne prepper vonalon ha nem enne 20 litert százon. Itthoni viszonylatban fenntarthatatlan de okos elgondolás :)
Nem,hogy fenntarthatatlan,de megvásárolhatatlan!Idézet:
Itthoni viszonylatban fenntarthatatlan
De nem is mindenki fogja túlélni a várható változásokat.
Valószínûleg akik ebben a világban jó alapokat építettek,azok tudnak "útravalót "csomagolni az ínségesebb idõkre.
Ez sajnos igaz lesz földre,ingatlanra,jármûre,felszerelésre,tartal ékokra,fizikai-testi-szellemi adottságokra.
asszem ez egy no comment
katt rá
Csatolmány 5601
Ebben az összeállításban el tudnám képzelni, hogy kisebb BOL távra ezzel meneküljek. 1-2 heti motyó gond nélkül rápakolható
Csatolmány 5670
Teljesen jó kis cucc, csak kicsi az utánfutó kereke, alacsony a hasmagasság. Volt hasonló cuccom, a kereke is kb. ekkora, fater csinálta még gyerekkoromban (szülõknél még megvan), de földúton, sárban nem igazán jó, a bringát tolni kell és azt is nehéz. Szerintem akkora kerékkel lenne igazán használható, mint amekkora a bicón van.
Én valami régi karburátotos 4x4-et, kisbuszt vagy teherautót vennék. Esetleg az sem baj, ha nem vizsgás, csak üzemképes legyen és kéznél legyen, ha baj van. Ha pl EMP jön, akkor a modern injektoros-komputeres autókat max tolhatjuk. Mondjuk UAZ és utánfutó/lakókocsi vagy valami hiradós teherautó. A faternak van otthon MTZ-50-es traktor meg utánfutó, az is jól jöhet. Nem gyors, de sokféle terepen elmegy nagy teherrel.
Van a háznál MTZ kettõ is, meg egy TZ4K kistraktor is. A porlasztók nem igényelnek elektromosságot, meg úgy az egész motorikus mûködés sem.
Gyenge pontjuk az akkumulátor, legfõbb képen a dízelolaj(ez helyettesíthetõ végszükség esetén növényi olajjal).
Hát a mi újabb MTZ traktorunk talán még nem is ment Országúti+9.+szorzó kombóval. :D
Nem olyan lassú az, csak ne legyen utánakötve semmi, mert az csökkenti nagy sebesség esetén a stabilitást.
Ugyan már MTZ traktor, az zabrádi masina honnan lesz annyi gázolaj :confused:
Hozatunk a szomszéddal az ukránoktól :)
Na jó, viccet félretéve csak egy megoldásnak írtam a jelenlegi otthoni (értsd szüleimnél, én sajnos a fõvárosban lakom) helyzetet átgondolva. Van egy 1.4-es benzines személyautó meg kint a város szélén egy MTZ meg egy 2.0-ás benzines papírok nélkül a gazba letámasztva. Ha gyorsan kell menekülni, akkor nyílván be az autóba, aztán irány el, de ha van némi idõ felkészülni és üzemanyag is beszerezhetõ, akkor talán meggondolandó a jó öreg traktor.
Pityubá:
Nem menekülõ jármûként gondolok az MTZre, hanem mint egy munkagépre. :)
Van egy régebbi benzines 1.6-os 4x4-es Opelünk. Nincs vele nagy gondunk javítás terén. Igaz, évente csak 5-10 ezer Km-t fut.
Persze ha valami fontos elromlik útközben, akkor nincs sok esély a javítására.
Egy zsigulit könnyebb megjavítani az szent - még szakkönyv is van hozzá itthon.