Nekem akárki akármit mond, egy kinyitható pengéjû kés, az mindig másodlagos eszköz. A fix nyelû kések kiváló és biztonságos szerszámok. A kinyitható meg kompromisszum, hogy könnyen és veszélytelenül lehessen szállítani.
Printable View
Nekem akárki akármit mond, egy kinyitható pengéjû kés, az mindig másodlagos eszköz. A fix nyelû kések kiváló és biztonságos szerszámok. A kinyitható meg kompromisszum, hogy könnyen és veszélytelenül lehessen szállítani.
Amazon, kb 1000 HUF.Csatolmány 584
Hátizsákot vettem. 20%-os kód is volt hozzá! 50 dollárt megtakarítottam vele! :cool: Majd lesz róla videó, meg fényképek, meg minden.
Megérkezett egy adag felvarró is. 2400 darab, a már meglévõ 200 mellé. Meg holnap jön még 400. :D Alig bírtam behozni, 18 kilós volt a csomag.
Most már aztán tényleg nem maradt egy árva fityingem se. :gonoszrohog:
Nekem van egykezes S&W bicskám, évekig használtam teljes megelégedéssel, most a BOB-ban van.
Még amikor megvettem, a taiwani United Cutlery a S&W engedélyével használta a márkanevet.
Ugye a kínaiak nem csak késeket, de bármit szemrebbenés nélkül fölcímkéznek.
Ezek egy része minõségileg rendben van, másik fele gagyi. Ez az, amit nehéz eldönteni a távolból.
Az S&W logót több gyártó is használhatja eltérõ minõségû termékeken.
Magam részérõl a legjobban azokban a termékekben bízom, amit a kínai fölvállal a saját neve alatt. Például a Sanrenmu kések egészen rendben vannak.
Amazon, 1000 HUF: Csatolmány 589
Na? :D
http://imageshack.us/a/img4/3953/uc9i.jpg
Lesz róla sok jó fénykép meg videó, ezt az itteni képet csak gyorsan feltöltöttem, nem lett túl jó a kép, ne nézzétek a minõségét. :)
50+6 dollár amit megspóroltam a vásárlásnál. A vicces az, hogy 194 dolláromba került ez az eredeti 5.11-es, a kínai másolatot meg 205 dollárért árulják az Amazonon. :haha:
A Bio Tech One a day vitamin most egy ezressel olcsóbb .. Vettem is gyorsan 1 dobozzal ... Amúgy ki milyen vitamint használ az õszi- téli idõszakban ?
Amazon, 6000HUF: Csatolmány 590
Persze, ahogy szoktam készítek majd róla videót, meg sok képet, leírást, alapvetõ dolgokat róla, pl. hogy mibõl van, mennyi benne a hely, milyen zsebek vannak rajta.
Idézet:
az emberbõl teljesen kiveszett a C vitamin elõállítási képesség.
Igen én is ezt hallottam. Nyáron nem nagyon szedem a C vitamint de az ilyen átmeneti idõkben naponta 500-1000mg között.
Az EDB-m (jujj de hangzatos név egy tatyónak) kezdi megadni magát, ezért elkezdtem keresni az utódját. Így akadtam erre. A 45 literes verzió mellett döntöttem, ami a mindennapokra biztosan sok lesz, de akkor sem tudtam ott hagyni.
Sok!
Klinikai kutatási tapasztalatok mutatják, hogy napi 250 mg felett rövid idõn belül vérszegénységet eredményezhet. A napi szükséglet 70-120 mg körül van, a többlet bevitel kiürül. A kiürülés során azonban visz magával rezet, elsõsorban a vörös csontvelõbõl. Ez az esszenciális réz segíti a vas megkötõdését a szervezetben a vérképzésnél. Ezt a rezet nagyon nehéz pótolni.
Ez így is van. Érdekes kérdés az eszkimók esete, akik szinte kizárólag húst és zsírt esznek. Egyes vélemények szerint az õ szervezetük képes szintetizálni, ill. megmaradhatott ez a képességük. Más vélemények szerint a C-vitamint a beluga bõrébõl nyerik, mert abban a jelentõs koncentrációban van jelen. Fene tudja, mi az igazság, de tény, hogy az európai ember ha heteken, vagy hónapokon keresztül az eszkimók kajáját enné, nem kellene arra számítania, hogy leamortizálja a bakancsát. Én már két nap alatt besárgulnék az undortól, kaptam már ízelítõt abból, milyen rénszarvas faggyút lenyelni:)
Vettem egy 1l-es Tatonka kettle-t. Itt ajánlották a fórumon, nagyon tetszik. Kicsi, könnyen hordozható, a BoB-om szerves része lett.
Ezek ma jottek a postan, amazon, 5-8 font darabja, ha jol emlekszem.Csatolmány 611
Hasznosnak tûnnek, fõleg ha az ember nem tudja mit tegyen és hogyan.
Én ilyen vagyok (bár, ha egy kicsit megeröltetem magam, akkor a legtöbb dolog megoldódik :D )
Amazon, kb 6 font.Csatolmány 615
Én ilyen vagyok (bár, ha egy kicsit megeröltetem magam, akkor a legtöbb dolog megoldódik :D )[/QUOTE]
az a probléma ami nem oldódik meg magától 30 nap alatt azzal nem is érdemes foglalkozni :haha:
Abebooks, kb 5 font: Csatolmány 617
Amazon, 5 font: Csatolmány 618
Flecktarn nemet kabat, e-bay, 27 font: Csatolmány 625
11 font, amazon, a survivalblog.com-on agyon ajanljak: Csatolmány 627
többen összebeszéltünk és vettünk egy bojleranódot, ami szintén Mg, csak van benne Al is. Ez így sokkal olcsóbb és kiadósabb volt, mint a képen látható(egyébként tök jó) Mg tömb. Szétdaraboltuk és most van száz évre kapargatnivalónk. Szikravetõnk meg amúgy is van.
Ez is erdekes olvasmanynak tunik, amazon, 8 font: Csatolmány 631
Megjott a polom (8 font), meg a gatya is (17), amazon szinten. Csatolmány 632
Tegnap megérkezett egy doboz, volt benne volt benne vész fóliatakaró és más dolgok is. Rendeltem egy pólót, az is ideér majd valamikor. Most gondolkodom hogy kéne még néhány dolog, nadrág, zubbony és öv, szerintem ma megrendelem azokat is. :)
Ööööö, nem nagyon tudom részletezni. Egyszerûen bementünk egy gazdaboltba és megkérdeztük, hogy van-e bojleranód? Volt egyféle, azt megvettük. Kb 25 cm hosszú, kb 4 cm széles henger az egyik végén menet. Vettem egy vasfûrészt és szétfûrészeltem az egészet a képen látható méretre. Kipróbáltam, mûködött. Tán 12 darab lett belõle, szétosztottuk a haverok között. Nagyjából ennyi. Ja, az ára 2 eft körül volt, de ennek már több éve, azóta ki tudja....Bocs, ha csalódást okoztam.
Hogyan eljunk szinte penz nelkul, amazon,6 font. Csatolmány 639
kissé érdekes: hogyan éljünk pénz nélkül...ára: 6 font :haha: miért nem ingyé?