A blokra hogy maradando élmény legyen! :D Najo erre tényleg nem gondoltam. De a kormányon van hely böven! :D
Amugy a babetta kb 2.5 litert evett szerintem ez kevesebbet fog mert kisseb a tömeg. kb 30 kg a bicikli.
Printable View
A blokra hogy maradando élmény legyen! :D Najo erre tényleg nem gondoltam. De a kormányon van hely böven! :D
Amugy a babetta kb 2.5 litert evett szerintem ez kevesebbet fog mert kisseb a tömeg. kb 30 kg a bicikli.
Jó a géped gratulálok, nékem is van hasonló összecsukható, 50-es években gyártott eredeti, felújított Dongó motorom.
80-as években restauráltam és raktam összecsukható kempingkerékpárra, figyeld meg honét szívja a levegõt, az összecsukó részben van a légszûrõ.
Csatolmány 3513 Csatolmány 3514
Kidõlt fa törzsén ülve emlékezel 10 évvel azelõtt történtekre.
Botoddal rajzokat készítesz a porba, közben maszatos kisgyermek kuporodik térdedre.
Mesélsz néki a rég letûnt világról, mikor még autók jártak aszfalt utakon, nagy hajók a tengereken, sivító vasmadarak ott fent a felhõk közt...
https://balrad.wordpress.com/2014/08/05/elegem-van/
Tényleg létre kellene hozni egy minta közösséget, legalább legyen ahol nem húzza le az embert a rossz mentalitás...
Kint voltam táborban 9 napot kb teljesen más közösség ahol mindenkinek meg volt a dolga és a közösségért tett és jó hangulat volt... Amint hazajöttem Pestre rögtön megcsapott egy másmilyen érzés egy lehúzó érzés.
Azt mondom szembe kell menni az árral és "szétverni" a falakat amik lehúzzák az embereket és meg kell alkotni egy olyan közösséget ahol az ember hasznosnak érezheti magát és ami közösség képes fejlõdni, nem csak a mindenapi túlélésért küzd.
kedves Daniui régóta tervben van ilyen de ehhez nagyon sok munka és idõ kell és persze pénz is szükséges. ha érdekel egyszer elmondom milyen terv volt erre
Érdekel.
"Sörözés" szagot érzek a levegõben? ;) :)
jaja
Modern "európai mûvészet"
Az ArtFido közölte a fenti felvételt egy luxemburgi mûvészrõl, Deborah de Robertisrõl, aki leült Gustav Courbet 1886-os A világ eredete címû festménye elé, és a szoknyáját felhajtva mutatta meg ugyanazt, ami a festményen látható.
https://www.youtube.com/watch?v=KMm8GjoDNZ4#t=143
Annyira mûvészi, hogy a megnézése után 20 percet zsákoltam. Most ismét nyugodt vagyok...