-
Be kellene szerezned pár kisebb jénai tálat, ha már ragaszkodsz a mikrózáshoz, abból valószínûleg nem oldódik ki semmi melegítés hatására, és most is "csak" a kaja égett volna oda, az edény megmaradt volna. Dupla "haszon", gondold át szerintem :thumbup
-
Legközelebb tegyél répa szeleteket az aljára. Fene tudja miért, de az hideg marad a mikróban. Van valami immunrendszere.
-
Betekertünk a városba, persze eláztunk, mert végig esett az esõ. Postán kicserélték a zárat a postafiókomon, most már ki tudom majd nyitni. Aztán elmentünk a mobiltelefonboltba, de ott csak széttárták a kezüket, hogy sok a panasz, nem tudnak mit csinálni. Átmentünk egy másik boltba, ott újraaktiváltattuk a régi telefonunkat, új számmal. Aztán a bankban is mindent elintéztünk. Majd tekerés haza, de persze esõben. 24 km.
:huuu:
-
-
Ezt mondta egy fekete fickó az elsõ mobiltelefon boltban, meg ezt mondta a másodikban az eladó is. :haha:
-
Megjött a 2015-ös adó visszatérítésem. Csak 2 teljes évet kellett rá várnunk. :rolleyes: Igaz, jött vele egy kis kamat is, szóval mindegy. A lényeg hogy ideért. Most várhatunk a 2016-osra. Írták hogy legközelebb adjak meg bankszámla számot, mert az átutalás az gyorsabb. Épp csak hogy mi megadtunk bankszámla számot, pont azért mert nem akartunk csekkel tökölni. :hogymi:
-
Lehet régen ott lakott. Mindig meg megállt lassított megnézni a házat ahol felnõtt, most meg idegenek költöztek be, és csak paraszt módon bámészkodik.
-
Nem, a házunk nem régi, csak kb. 20 éve épült. Akik elõttünk laktak itt, azoknak meg valami norvég hangzású nevük volt, és volt vagy 3 gyerekük. Ahogy lejött a házból, 1 fiú és 2 lány. Öregemberekre utaló nyom itt nincs. :)
-
Lehet hogy más idióták is vannak a közelben. 3. vagy 4. flakon hugyot dobták be hozzánk. Vagy 20 perce a legutóbbit. Megállt egy kocsi, hallottam egy puffanást, aztán gyorsan elhajtott. Kimentem elemlámpával és ott volt egy nagy mûanyagflakon, valami gyanús sötét folyadékkal. A többiben sárga volt, szóval ki tudja mi van ebben, de bele se gondolok inkább. A villany ég a szobámban, szóval azt nem gondolhatták hogy nem lakik itt senki. Szándékosan álltak meg a ház elõtt és szándékosan dobták be ezt. Meg valószínûleg a többit is.
Van gondunk elég, itt az öreg idióta is aki a házhoz jár, most meg ezek is? Mert ez szerintem nem az öreg volt, hanem fiatalok. Nagyon ki kéne rakni a ház falára a kamerát, mert éjjel ezzel az ablak mögött semmire se megyek.
-
Talán itt lenne az ideje, hogy szétcsapjál a hülyék között. Tanulják meg a rendet.
Kerítés, kutya, szögesdrót, kerti lõgyakorlatok, feszengés a haverokkal, hogy lássák, nem vagy egyedül?