500-at is megérte volna szerintem, de így még jobb. :thumbup Gratula és sok sikert a rendberakáshoz!
Printable View
500-at is megérte volna szerintem, de így még jobb. :thumbup Gratula és sok sikert a rendberakáshoz!
Csatolmány 8353
Budapesti használatra.
Meguntam a dugóban vánszorgást.
Nem lesz neki sok mire eljutsz Pest határáig?
Bírja. Néhány apróbb átalakítást elvégeztem rajta. Már csak a +125kg-om miatt is.
Alapból az egész mocit átnéztem, mindent beállítottam, meghúztam rajta.
Nagyjából ezer km-t beletettem. Kiismertem.
Mondjuk a pesti utak állapota hagy némi kívánnivalót maga után.
Sokszor kerülõ utakat kell keresnem a kátyúk miatt.
3-4 éve robogózok, legjobb közlekedés Budapesten
van kettõ, ha az egyiket szerelni kell, akkor is legyen tartalék :D
500.000,- és 800.000,-Ft között, családi egyterûben (nagy csomagtérrel) véleményetek szerint milyet érdemes venni?
Úgy évi 4.000 km-t megyek.
Mennyire kell félni a dízelektõl?
Éves 4000 km-nél ne is gondolj dízelre, teljesen felesleges.
Ennyi pénzért azért elég karbantartásigényes autót lehet csak venni, 10 év+ korban. Mi is most akarunk, szeretnénk valamit újítani, azért mondom :)
Opel zafira nem rossz, de nagy szerencse kell, hogy ennyi idõsen, ebben az árkategóriában jó vételt fogjál ki. Kisebbe nem érdemes belemenni, ha valaki meg akar gyõzni a meriváról, ne hagyd. Ugyanannyiba kerül, de kisebb, és nem fogyaszt kevesebbet.
Espace problémás lehet, ha hanyag volt a tulaj. Sharan, alhambra drága.
Mûködõképes opció egy transporter, csak az 5 üléssel, a harmadik üléssor nem kell, ez viszont már milla fölött van.
Én nagyon-nagyon elgondolkodtam rajta, hogy egy fapados új daciára kellene benevezni, 2,5-3 millától már kapsz logan kombit, ami ugyan nem egyterû, de bazinagy. Ennek még a törlesztõje sem egetverõ, ráadásul 5 évig biztos lehetsz benne, hogy olajcserén kívül másra költened nem kell. 4000 km éves futással meg 10 évig. Na ha a 3 millát elosztod 10 évre, az akkor csak éves 300k, ami már baráti ár, és a menetbiztonságot kapod cserébe.