Már jónak tûnik.
Lehet a nav eszközeit telepítették hogy lássák ki mit mennyit... :D
Printable View
Már jónak tûnik.
Lehet a nav eszközeit telepítették hogy lássák ki mit mennyit... :D
Ha ilyenek megtörténnek és a felesége találja ki hogy milyen betegsége lehet a férjének, akkor jogosan merülhet fel bennünk a kérdés: hogy a fenébe gondolkozik néhány orvos? Hogy a francba, már megint jött valami beteg, jólvan, küldjük el néhány vizsgálatra és írjunk fel néhány gyógyszert, majd lesz valami... :confused: Elvileg az lenne a dolguk hogy megoldják az ilyen problémákat, nem pedig megoldásokat gyártani (attól még hogy ritka, elõfordulhat). :duhos:
http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014...n-reszeg-volt/
A tojás darabja itt kb. 23 forint. Otthon mennyi most? :confused:
pesten átlagár 30-40 FT
Melyik államban? Mekkora kertvárosban? Milyen környéken? :)
Van olyan hely ahol 1 millió. Ha arra gondolsz hogy kisvárosban, ami nincs közel nagyvároshoz, ami nagyon csendes és valami nagyon olcsó kellene, akkor szerintem Missouri a legjobb választás. (Én úgy vettem észre hogy az a legolcsóbb állam ebbõl a szempontból.) Olyan 6 millió forintért már lehet venni. Mikor válság volt, akkor 4-ért is. De ha árban átlagosról van szó, téglából épültrõl, akkor az most inkább olyan 13 millió forint lehet. De elég sok mindentõl függ az ár. Olyan ez, hogy nem mindegy hogy egy Pest megyei budán túli helyen veszel egy házat, vagy Borsodban egy eldugott helyen. Mindkettõ lehet zöldövezet, de az árak közt hatalmas a különbség.
Kicsit még az offon belül is off:
Múltkor egy hipermarketben jártam a mosdóban.
Nézegettem az álmennyezetet, nézegettem. Hát nekiestem, megemeltem :D
Egy körülbelül 3 méter "magas" üzemi teret találtam kivilágítatlanul, keresztül kasul ívelve szellõzõ csövekkel, elektromos és vízvezetékekkel. A tér gyakorlatilag a fél hiperen (üzletsor fölött) átívelt.
Fûtött hely, ha hirtelen nincs hova menni, vagy úgy poénból, tiszta víz, energia, fûtés elérhetõ természetesen csak akkor ha nincs komoly összeomlás. Szerintetek mennyire biztonságos? Esetleg idegen városban van az ember, kifárad, nincs hol aludnia.
Felütheti a fejét olyan szituáció, amelyben hasznos, taktikai elõnyt nyújt, vagy életmentõ lehet az ilyen információ?
Nagyjából így nézett ki:
Csatolmány 3631
én például ingázó vagyok, gondoltam rá, hogy ha nem érném el télen az utolsó vonatot. Legalább van egy biztos hely, ahol kipihenhetem magam :D
Los Angeles eléggé lepratelep, úgyhogy azt nem ajánlom. Jártam ott, elég gusztustalan egy hely, nem olyan mint a filmekben. Ráadásul a többi államhoz képest eléggé szoclibek, nehéz ügy a fegyvertartás és az önvédelem. És drága is.
Dallas nem tudom miféle, arra még nem jártam. Montana az olcsó, de ott meg talán túl kevesen laknak. Télen az idõjárás is elég kemény.
Itt van két link ahol nézelõdhetsz:
http://www.zillow.com/homes/for_sale/
Beírhatod az állam betûit, beállíthatod az árakat, hogy pontosan mit keresel és mindent kilistáz.
http://www.landsofamerica.com/america/
Ez a második link is elég jó. Én mindkettõn szoktam keresgélni.
:beer: