Van felvételed a rendszámról?
Printable View
Van felvételed a rendszámról?
Nincs, a két kamera nem lát el addig. Még azon gondolkodtam hogy beteszek egy harmadikat a fûbe, az árok mellé. akkor esetleg sikerülhetne a rendszámot meglátni.
A rendõrség visszaírt. Nem sokat, csak annyit, hogy hívjam fel az itteni rendõrõrsöt.
Itt van a két jármû. Nem fogok hazudni, majdnem beszartunk mikor levettük a fémkeretrõl, meg amikor feltoltuk a lépcsõn. Meg volt egy cucc ami nem volt benne a kis könyvben, és nekem kellett rájönnöm hogy azok a fityegõ biz-baszok mire valók és hogy oda csavar kell. Az asszony jármûve még nagyon ideiglenes állapotban van. Az enyém kicsit elõrehaladottabb. De az elsõ kerék betétele, na az nem volt egyszerû helyzet, a tárcsa miatt. Próbáltuk elölrõl, hátulról, oldalról, hogy én voltam felül, a motor alul, meg fordítva, aztán oldalra döntve sikerült, hogy közben ujjaztam ott valami alkatrészt, akkor csúszott be, aztán tiszta olaj lett minden. (Igen, tisztára mint a szex, csak ez sz.r volt.) Az ülést még nem sikerült felvarázsolni rá, mert vagy ülés van, vagy hátsó sárvédõ, de a kettõ együtt valahogy nem akar összesimulni, mert akkor nem megy bele a csavar.
Valójában ez így legalább 2 Fekete László kaliberû embert igényelt volna, nem egy kissé pocakos fórumozót, meg egy 50 kilós nõt. De megoldottuk.
A jármûves topicban majd lesz néhány kérdésem, de egyelõre ki vagyok dögölve, nem is tudom hány órát voltam odakint. Vagy 6-ot. Talán 7-et is. Gõzöm sincs, majd megnézem a kamerán az idõt.
Közben hozott a Fedex fickó macskatápot. Kérdezett a motorról, kicsit megnézte, és vagy 10x mondta hogy "amézing".
A tetû autóst is elkapom. Kitettem a 3. biztonsági kamerát, ki a fûbe, eldugva, a postaládára irányítva. Egy kis szerencsével láthatom majd a rendszámát.
Nem voltam itthon egész nap. Vettem akkumulátor-töltõt, meg "motorra engedélyt". Beváltottam vagy 100 kólás dobozt, annak az árából lett egy sült csirke meg 2 kiló paradicsom. :) 25 km-t lebicikliztünk.
Megkérdeztem a motoros boltot 3x, hogy a papírokkal mi van és hogy kell intézni. A törvény szerint nekik kéne, de úgy tûnik hogy nem õk csinálják. Hiába kérdeztem õket annyit írtak hogy "nincs mit mondani róla".
Most eltekertünk az irodához ahol be lehet regisztrálni meg ilyesmi, erre ott mondták hogy "kell az eladási blokk is". Ami persze nem volt nálunk mivel senki nem mondta hogy az is kell. 25 kilométeres bicikliút, a semmiért. Tisztára kidöglöttünk.
Ha már egy bolt elad jármûveket, és valaki kettõt is vesz tõlük, akkor miért olyan bonyolult dolog hogy leírjanak 3 sort arról hogy mi a helyzet?
Pocsékba ment az egész napunk és holnap mehetünk vissza. :(
Megint itt volt a nyomorult a kocsijával. Lassan bejött a ház elé, ráfordult a házra a fényszórójával, vissza az útra és gyorsan elhajtott. Most már 3 oldalról vették a kamerák.
Majd átteszem gépre, esetleg játszok majd a fényerõvel, hátha látszik valami.
Nem értem a problémát.
Amerikában élsz, vannak fegyvereid, engedély nélkül járkál a telkeden.:confused:
Én már rég kicsipkéztem volna a kocsiját...