Eredeti hozzászóló
Tulelo
Az kizárt, 350 dolláros kamerát nem teszek ki az út szélére. Az biztos hogy felvétel lenne, de az is hogy az elsõ kocsi megállna és szépen elvinné a kamerát. Van egy vas-állvány, arra tettem egy flakont, amibe belerakom a kamerát. Közepes zoommal, és majd meglátom hogy tud-e rendes felvételt csinálni, vagy homályos lesz. De még így is tartok attól hogy valaki bejön érte a portára, nagyon el kell rejtenem.
Nem tehetek semmit az útra, az közúti veszélyeztetés, meg azt se tudom hogy mikor jön. A felvételek alapján a keddet, a szerdát és a pénteket szereti, szóval ezeken a napokon fogom kitenni a kamerámat, a többi napon marad a 3 biztonsági kamera. A harmadikat jobban be kellene állítanom, mert kijjebb húztam az út felé, viszont túlságosan a földet veszi. Valamit alá kell még tennem.
Az asszony olyanokat mondott hogy várjunk a bokorban és ugorjunk elõ mikor idejön. Oké, de mikor jön? Most töltsünk minden éjszakát 10-tõl 4-ig egy bokorban? És mi van ha nem is jön? Szóval az sem megoldás. :hogymi:
Elég sok erõszakos javaslatot is kaptam, még a másik helyzetnél a videó alatt, de arról kiderült hogy az öregember tényleg csak beteg, a rendõr szerint "azt se tudja már hogy mit csinál". Dementia, nem tudom valami szenilitás, agyérelmeszesedés, vagy valami hasonló. Szóval úgy néz ki hogy a segítségkérése se volt kamu, mert tényleg elvesztette az autóját és tulajdonképpen sajnáljuk is. Ugyanakkor a viselkedése teljesen nem volt normális, idejárt a házhoz állandóan és emiatt aggódtunk.
Az éjszakai viszont biztos nem egy beteg öregember, meg ez nem csak furán viselkedik hanem valami komoly szemétláda lehet, hogy rongál és mocskot dobál a házunk elõtt.