Nem semmi, nálunk hasonló sincs...
Printable View
Csatolmány 2956Csatolmány 2957Csatolmány 2958Csatolmány 2959Csatolmány 2960Csatolmány 2961
Övre fûzhetõ tokban. Gyárilag élezés nélkül volt, azóta feléleztem. Nagyon hasznos kis eszköz, meglepõ módon valódi fa a markolat borítása. Cserélhetõ, variálható eszközkészlettel. Piacon 800 Ft.
Ma beugrottam tecsóba..
Sikerült szerválni egy olyan viharlámpát, amirõl már volt szó..kék színben..1400 pénz
aztán lámpaolaj is került hozzá..650 ft
vettem 1 kullancs és szúnyog riasztó sprayt, amit mindenkinek ajánlok..szombaton kettõt is lesöpörtem magamról az erdõben, szerencsére még idõben..710 ft
Nem járok az Oshanba..és mintha lett volna szó arról, hogy az valamivel kisebb is, mint a tecsós...
ha beülnék a kocsiba, hogy visszavigyem többe kerülne a benya
Tesco akció, Ha hármat veszel 66ft-ra jön ki darabja, gyorsan vettem 12 gyorslevest(3marha3kacsa3tyúk3csirke) -10% kedvezmény, így 495Ftba került összesen.:thumbup
Csatolmány 2968
Betankoltam mogyorobol: Csatolmány 2996
Mivel az eladót törölték ebay-rõl, gondoltam hátha nem jön meg a rádió (BF-888), meg úgyis kell belõle még, rendeltem másikat.
Na azt is elkapták a vámon, ma jött a levél.
Nem tudom hogy ennyire rászálltak a dolgokra vagy csak átvilágítva hasonlít valami értékesebb cuccra, de megint árnyékra vetõdtek :).