köszi a pezsgõ tablettán agyaltam én is meg abból van mindenféle vitaminos is.
Printable View
köszi a pezsgõ tablettán agyaltam én is meg abból van mindenféle vitaminos is.
Kétszersült helyett nem jó a puffasztott rizs ? Akkor nem kell vákumfóliázgatnod.
Én pár doboz plussz tablettát raktam félre , Só , cukor/ édesítõ /kávépor ne maradjon ki szerintem .
Szerintem felesleges személyenként / napi adagonként kiméregetni , sok a tökölés vele , sok csomagolóanyagot fogyaszt .
Nekem 3 napos csomag van összerakva , és a következõ az 1 hetes lessz .
A betonydzsungelben mindíg lessz tûz ? :haha:
puffasztott rizs nem tudom milyen lehet májkrémmel meg ilyenekkel. kávét már kikísérleteztem, só, bors, chilipaprika van.
azért gondoltam napi személyes adagokat mert így könnyebb beosztani és tervezni de ezt csak én gondolom így. mondjuk azért akarom én is dobozolni vagy valahogy hogy napi adag legyen. a több napos nem rossz ötlet.
jaaa és tûz mindig lesz mindenhol :)
Megtörtént a sütõdiszkosz beavatása és tesztelése. Kis ismertetõ a történtekrõl :)
Csatolmány 4247
így nézett ki a dobozból elõbújva
Csatolmány 4236
a zárszerkezet (melankolikus steampunk stílus :))
Csatolmány 4237
beavatási szertartás kezdeti fázis
Csatolmány 4238
beavatva
Csatolmány 4239
az elsõ bélelés elsõ rétegei (angol szalonna+zöldségek)
Csatolmány 4240
nyers élelmiszer :)
Csatolmány 4241
egy réteg csirke fûszerezve gazdagon (rozmaring+olaj)
Csatolmány 4242
záróakkord (nem maradt szalonna :))
Csatolmány 4243
nosza be a kandallóba be
Csatolmány 4244
fél óra elég volt neki
Csatolmány 4245
Csatolmány 4246
minden megpuhult
Nagggyon kellemes csalódás. Az étel ízkavalkádja leírhatatlan. 70 dk hús + zöldségek elég volt a család részére vacsinak...szolgáltató kiiktatva....küldetés teljesítve. További keresõ rutin egyszerû és hasznos dolgok után...AKTIVÁLVA.
Ma Naspolyát és csipkebogyót szedtem a telkemen.
1 kis vödörnyit szedtem aztán meguntam a csipkebokor túlzó hozzám való ragaszkodását, maradt rajta ugyanennyi, majd késõbb leszedem. :D
Szombat: trágya hordás és kertben szétterítés (6 utánfutó érett szarcsi foscsi)
Vasárnap: beásás, egy kevés még maradt, azt majd meló után a 7en beforgatom
Nem vagyok/vagyunk fáradtak kicsit se.
Csak használjon.
-Szombaton átrendeztem a lakásomhoz közeli tárolót és beállítottam a szomszédtól szerzett fiókos tárolót. Mindent ami nem tartozik a túléléshez szükséges készleteinkhez átteleportáltam a pincébe. Így könnyebben elérhetõvé vált minden és rendszerezve is lett.. Majd csinálok 1-2 fotót ha tudok.
-Aztán délután elmentünk családi házat nézni. Pénzünk nincs rá, de még lehet.:D Minimum 90 m2, telekterület min 700m2, közel a városhoz de nyugis környéken..lehetõleg hegyen, dombom legyen.
-Este elõszedtem a már 1-2 éve nem használt haspadomat. Elahtároztam, hogy minden este használni fogom és letolok egy programot, minimum 2 hónapon keresztül. Meglátjuk lesz -e valami eredmény, ami a zsíron keresztül is látszik:haha:
Tegnap este kipróbáltam a kutyakonzerv dobozból készült hobokályhám.
Nem voltam elájulva. Szerintem én voltam töki.
Egy pennys babgulyást melegítettem rajta,jelzem ez a konzerv nagyon jó, és a tüzem folyton kialudt.
nem kapott elég levegõt vagy nem tudom. A konzerv azért jó lett.
Finomítanom kell a technikán.
http://www.fustolgoplusz.eoldal.hu/c...ter-s-1.0.html
Az enyémen lent van a fa berakó nyílás az alján és nincs rajt ennyi lik. Lehet az a baj.
Valahol olvastam, kullancs télen-nyáron van, él, vár, támad, táplálkozik. Hihetetlen hosszú ideig bírja evés nélkül.
,