Steemit - Dtube - Dlive - topic
Steemitről ide, az Internetes Hírek topic és a többi topic nem megfelelő rá.
Kezdem:
Szóval a bejelentkezés bonyolult, telefon kell hozzá, vagy beengednek valakit vagy nem, ha nem akkor lehet érte szólni.
Kicsit olyannak tűnik mint a Twitter, csak Twitteren sok ember van és ha jó a Tweet, akkor sokan látják. Steemit-en egyelőre azt látom hogy rengeteg a robot, de valódi néző vagy nincs, vagy alig. Lájkot, hozzászólást is 90% robotok írnak.
43 videót osztottam meg, amiből lett 3 steemcent. De az is egy köszöntő-robottól. Meg 2 steemcent egy hozzászólásért. Tehát 5 steemcent, ami valami 6 valódi dollárcent lenne. Ezt kiszámolva ha megosztom mind a 350 videómat, akkor sem lesz belőle annyi hogy vegyek egy csomag rágót.
A Steemit nyitólapján van a Trending és a Hot, de azokat nem tudom hogy választják ki. Sokszor van ott valami béna cikk Bitcoin-ról vagy magáról a Steemit-ről, vagy egy kép egy kakaóscsigáról. Azok állati sok Steem dollárt kaszálnak.
De aki keres is valamennyit, az nem tudja simán átváltani, hanem el kell mennie a "Blocktrade" oldalra, gondolom beregisztrálós meg minden és ott variálhat, hogy erről arra vált, arról amarra, majd valahol lesz valamiből valódi pénz.
Nekem eddig úgy tűnik hogy csak az időm pocsékolom vele. Valódi nézőket nem kapok vele, a megosztott Youtube videókat a kutya sem nézi Steemitről. Valószínűleg azért, mert kis híján minden fiók robot, nem valódi felhasználó. De az hogy 43 megosztott videó csak 3 centet hozott és valójában az a 3 sem a nézőktől jött, hanem egy robottól, az annyit jelent hogy ebből pénz sem lesz.
Persze csinálgatom, naponta pár percet rászánok, de eddig azt mondom hogy nálam az értékelés 1/10. Se valódi emberek, se nézők, se olvasók, se pénzt nem hoz.
És pont emiatt nem értem hogy miért nehezítik meg annyira a beregisztrálást.