Egy rendelés kapcsán akartam volna megmutatni nektek, de nem találtam, így nyitottam ezt.
Lehet vitázni hasznosságáról, hátrányairól. Linkek, ajánlások...
Printable View
Egy rendelés kapcsán akartam volna megmutatni nektek, de nem találtam, így nyitottam ezt.
Lehet vitázni hasznosságáról, hátrányairól. Linkek, ajánlások...
Az ASMC.de oldalról rendeltem egy nem mindennapi függõágyat.
A különlegessége (a sok kicsi kinai és egyébb ajánlatok között), hogy teherbírása : 400 kg !!! :thumbup
http://www.asmc.de/de/Camping/Outdoo...e-Super-p.html
Csatolmány 1743
Ami nem látni a képeken, hogy www.rothco.com gyártotta/forgalmazza ITEM: 2685
Made in Taiwan for Rothco, New York
Könnyû (1,5lbs) de tényleg erõsnek kinézõ, két bazi nagy vastag rozsdamentes karikával.
Ebben nyugodtan elfér egy anyuka, akár két gyerekével is, míg alattuk hömpölyög a víz..pl.
Ára nyersen: 25 EUR, ~ 7.500 Ft
Ha tudsz egy éjszakát a hátadon aludni akkor jó. Mert a függõ ágyban máshogy nem lehet. Én nem tudok. Volt otthon a kertben és egy éjszakát nyáron aludtam kint benne, másnap úgy ébredtem mint akit összevertek.
Én egyszer beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy õ már csak olyan függõágyat venne, ami nem az a tipikus tengerparti rácsos-madzagos megoldású, hanem olyan, mint egy darab ponyva. Arra panaszkodott, hogy nagyon vág hosszútávon a csak köteles kivitel.
En is forgolodok, igy engem is "megkinoz" a függöagy..
Arra is jo, ha a talaj nagyon vizes, vagy eppen arterben er az ejjel. Aktiv izeltlabuak miatt is elonyos, ejtozni, szunnyadni meg tud a csalad benne.
A kötelek tenyleg vagnak hosszu tavon, de egy pokroc, vagy ruhazattal ki lehet belelni. Telen halozsak.
Egyszer regen ebredtünk arra, hogy egy kedves patak csordogal at rajtunk. Mikor letelepedtünk, meg szaraz kis arok volt...
Ha van rá idõ, energia:
http://vadonszava.blog.hu/2010/03/16/erdei_agy
http://www.katonadolog.hu/product/we...oagy-mini.html
Ez ugyanaz, csak egy kicsit kevesebbe kerül! Nekem is van. Délutáni kerti szunyókálásra teljesen jó, de nem alkalmas éjszakai pihenésre! Pláne nem egy komolyabb igénybevétel alatt!
Én nagyon odavagyok a függöágyért. Mondjuk nekem fura alvási szokásaim vannak mert én földön is imádok alidni! :) Plussz párnát se szoktam hasznàlni. :)
Fûggöágynak rengeteg elönye van. Kisseb mint a hálozsák olcsobb nem kell a fõldön aludni kényelmes.
Nekem a bobom része. Takaronak is kivállo!
Mondjuk csajozásnál nem elönyös ha csak függöágy áll rendelkezésre! :D :D Nem lehet tul kényelmes! :)
Nekem van egy thaiföldi, meg egy angol is. Mindkettõ szúnyoghálós és mindkettõhöz van esõvédõ ponyva is.
Szeretem õket,aludtam már benne 0 fok körül is pehely zsákkal, kényelmes volt!
Nagy tévedés, hogy csak hanyatt lehet benne aludni! félig felhúzott lábakkal az oldalamon is remekül tudok benne hunyni!
Nekem mind a kettõ dupla rétegû, tehát a két réteg közé be tudok tenni polifoam, vagy felfújható derékaljat. Ez valamennyit merevíti is,
meg hidegben szigetel is alulról. Le lehet tenni földre is, a szúnyogháló remekül kizár minden bogarat.
Én csak ajánlani tudom! :thumbup