Sztoikus blogja - Műveim a Scribd-en — Rengeteg olvasnivaló!
Hi, kedves mindenki, pár hónappal ezelőtt feltöltöttem az összes regényemet és novellámat (de a filozófiai műveimet is, sőt a VIM szövegszerkesztőről írt könyvemet is) a Scribd-re! Elméletileg mind ingyen elérhető, de nem tudom pontosan, a Scribd hogy működik, elképzelhető hogy regisztrálni kell az olvasásukhoz, és ki tudja, talán az pénzbe kerül. Mindenesetre ____ÉN____ biztos hogy nem kérek pénzt értük, kifejezetten azzal a kapcsolóval töltöttem fel mindet, hogy ingyenes!
Itt a link az ottani profilomra, ahol elvben látható minden művem, persze görgetni-scrollozni kell, mert annyi van belőlük, összesen százvalahány... Szóval itt a link:
https://www.scribd.com/user/874241988/Carnivore-Caveman
(Igen, ott CarnivoreCaveman a nevem, mert a Carnivore diétát követem, s mert az ősemberek a példaképeim).
Megtalálható ott az Összeomlásról írt könyvem is, a minimalizmusról írt is, egy olyan is amit a sztoicizmusról írtam (ennek címe: A Nyugalom és Boldogság könyve), sőt, néhány olyan könyvem is fellelhető ott, ami már angolra is le lett fordítva.
Az igazi nevem Viola Zoltán, de némely művem álnéven került fel, ezek az álnevek:
Fossil Codger
Carnivore Caveman
Harold King
Ez ne zavarjon senkit, mindet én írtam.
Kellemes olvasgatást!
Tervem az Emberiség (kis részének...) megmentésére
Na sóval s tetvvel, azt találtam ki, nagy vonalakban, hogy létre kéne hozni egy kis, összetartó csoportot, akik jól értenek a túléléshez és segítik egymást. De ez nem olyan közösség lenne mint amiknek a létrejöttét a deepadaptation-on szorgalmazzák, nem az lenne a fő cél hogy megőrizzék egy faluközösségen belül a „normális” élet LÁTSZATÁT, hanem e közösségnek egy célja lenne: túlélni akármilyen áron is ADDIG, amíg a klímaváltozás miatti felmelegedés el nem olvasztja a déli-sarki jég jelentős részét! Akár mindet is.
ÉS AKKOR ODAKÖLTÖZNI...
Azaz a cél nem az volna hogy tűrhető életfeltételeket teremtsen az a közösség önmagának mondjuk az USA-ban, vagy Európában, stb, hanem, hogy felkészüljön majd az Antarktiszra való kivándorlásra! Ehhez mindenképp kéne legalább 1 hajó, esetleg talán pár helikopter.
Hogy ennek mi az értelme? Hát az, hogy az Antarktisz nyersanyagkészletei még érintetlenek! Ott létrejöhetne ismét egy technikai civilizáció, ami talán bölcsebben bánna a még megmaradt maradék nyersanyagokkal, nem pocsékolná el őket értelmetlenségekre...
Ennek fényében én kifejezetten annak drukkolok, hogy az Összeomlás MINÉL ELŐBB következzék be, tudniillik lehetőleg még azelőtt, hogy elkezdenék kibányászni az Antarktisz nyersanyagait...
Írtam a kormánynak egy dalt... Biztos nem tetszik neki majd...
Sziasztok, átköltöttem egy régi slágert „ellenzéki” szövegre átírva. Nem tudom feltölteni, mert bár csak kb 3.2 MB méretű, de a fórum azt mondja hogy invalid filetype. Kérhetném hogy Mr. Admin beállítsa úgy a fórumot, hogy elfogadjon mp3 és/vagy ogg kiterjesztésű fájlokat is? Mondjuk max. 5 MB méretben?