Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 13 of 13

Topic: The Last of Us

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2020
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    A "szakállas" résznél kinyomtam a sorozatot, pedig anno ez volt az a játék amiért PS5 vagy uj játékos PC-t akartam venni annyira tetszett a bemutatok alapján.
    Nálam elérték hogy se játék, se konzol, se uj gép nem lett a buziskodás miatt.
    Maradi meg konzervativ vagyok nyilván, de az én pénzem és az én véleményem, egyenlöre még lehet, mind a kettö.

Jurassic World Krétakori tábor egy gyerkeknek szolo razfilm, még azt mondom vannak benne részek amik felnött fejel is egész nézhetö, utolso elötti részben nem benyomták a két szereplö csajszik leszbikus vonalat, gyerekeknek szolo mesefilm könyörgöm.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 47
    Given: 44

0 Not allowed!
    [QUOTE=Lookefiery;114330]A "szakállas" résznél kinyomtam a sorozatot, pedig anno ez volt az a játék amiért PS5 vagy uj játékos PC-t akartam venni annyira tetszett a bemutatok alapján.
    Nálam elérték hogy se játék, se konzol, se uj gép nem lett a buziskodás miatt.
    Maradi meg konzervativ vagyok nyilván, de az én pénzem és az én véleményem, egyenlöre még lehet, mind a kettö.

Hál Isten nem erőltetik benne hosszan ezt a vonalat, de teljesen igazad van. Sajnos sokan nem igy gondolkodnak, lassan hozzászoktatják a népet az ab normalitáshoz.
    Mondjuk a főszereplő is leszbi, ami azért elég gáz, bár a férfiak könnyebben elfogadják és a játékosok közt nagyobb számban vannak jelen.
    Ez most egy jó darabig igy fog menni, szokj hozzá, de soha ne fogadd el normálisnak.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 894
    Given: 932

0 Not allowed!
    Dőlnek a kritikák, úgyhogy én is feldobtam egyet.

Last of Us 1-2 sorozat kritika/értékelés

A Last of Us sorozat nem hibátlan, de mégis megéri megnézni.
    Vannak benne megosztó momentumok, néhány vitatható színészválasztás, és nem minden rész talál telibe – de az akciódús jelenetek, a karakterek fejlődése, valamint a mélyebb, elgondolkodtató témák miatt mégis erősen ajánlott. Ez a videó átnézi a sorozat pozitívumait és negatívumait, és elmondom, szerintem miért érdemes adni neki egy esélyt.

https://www.youtube.com/watch?v=sZDy_-wfOoM