Új kedvenceim:

After-Life-Mogottem-az-elet-3.-evad-Netfix.jpg

Ricky Gervais. Csak eredeti hanggal. Ez egy dramedy, és ha egy mondatot kellene írnom róla, nem gondoltam, hogy lesz olyan sorozat, amin röhögök majd pár másodperc múlva sírok. Netflixen elérhető magyar felirattal, eddig egyszer néztem meg.

After-Life-08.jpg

Második és harmadik szezon bakijai, aki végignézi egy nevetés nélkül, az vendégem egy Thumbs Upra:

És egy elég objektív kritika a sorozatról:

https://kortarsonline.hu/aktual/after-life.html

---------------

Daria

MV5BYTM3MWQ5MGYtN2M4My00Mjg4LTkwNGEtOWE1YWVhZTc2ZjM1XkEyXkFqcGdeQXN3aWZ0dw@@._V1_.jpg

Animációs, most kezdték a Comedy Centralon. Aztán meglepődve látom, hogy mikori: 1997-től 2002-ig ment, 5 évad volt, Daria pedig a Beavis és Butt-head egyik karaktere, akinek ez lett az önálló sorozata. (Amúgy Beavis és Butt-head nekem eddig nagyjából kimaradt.) Szerintem az első két részbe futottam bele tegnap a Comedy-n, kb. végig vigyorogva, közben valahogyan álmélkodva néztem, és nagyon jókat röhögtem is rajta.

"Sokan vádolták meg Eichlert azzal, hogy Daria rossz szerepmodell a tizenévesek számára, mivel kompromisszumot nem tűrő hozzáállása, éleslátása, megkerülhetetlen egysoros be-beszólogatásai, és érvmeneteinek némi nihillel és egyfajta zsírmentes mizantróp felhanggal vegyes vaslogikája nem épp megkívánt a középiskolákban. Az igazság – épp ellenkezőleg – az, hogy Daria tökéletes példakép azok számára, akik elveszetten kóborolnak a suli-folyosón, akiket nem hagynak békén a tahók, akik túl olvasottak a tesi-öltözőkhöz, akiket nem érdekel az éppen adott trendhullám (a sorozatban ezt tökéletesen példázza a Fashion Club tagjainak folyamatos süketelése a szempillaspirálokról). Daria magatartása a túlélés eszköze, a fogás a tinédzser-agónián."

(Filmvilág blog)