Oldala 21 of 21 ElsõElsõ ... 11192021
Eredmény 201 to 210 of 210

Topic: Sorozatok

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 400
    Given: 700

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Most ott tartok, ahol elmentek valami bunkerbe, ahol mindenki bulizott. Fogalmam sincs hogy kerültek oda, először azt hittem kimaradt egy epizód. A lényeg, hogy a kedvenc szereplőm életben van.

Amúgy ez tényleg csak névlegesen előzménye a Z Nationnek, valószínű csak a reklám volt a cél.
    Na kereshetek új kedvencet, sok részt nem ért meg...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    50
    Thumbs Up
    Received: 796
    Given: 860

1 Not allowed!
    Nézd ezt a The 100 sorozatot, nagyon jó. Direkt nem megyek bele a részletekbe hogy ne spoilerezzem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nézd ezt a The 100 sorozatot, nagyon jó. Direkt nem megyek bele a részletekbe hogy ne spoilerezzem.
    Már megfordult a fejemben. Közben tegnap rákerestem arra a színésznőre, aki a 2020-as The Huntban szerepel, Betty Gilpin. Erre látom, hogy szerepelt egy sorozatban, ami '80-as évekbeli női pankrátorokról szól. Teljesen egyedi, nem emlékszem sorozatra hasonló témában. A színésznőt imádtam a Huntban, azt tudom. Na nézem Sorozatjunkien, hogy mi volt ez, hát GLOW címen futott, méghozzá 3 évadot 2017-től 2019-ig. Junkien jó nagyon jó pilot- és első évad kritikát kapott. Biztos belenézek. Netflixes ez is, magyar felirat van.

https://www.sorozatjunkie.hu/2017/06/23/glow-az-1-evad/

"...egy nagyon feelgood, hol vicces, hol komolyabb, de mégis könnyed sorozat kerekedett belőle. (...) Az pedig, hogy a színészek saját magukat nem kímélve hozták le a verekedős jelenetek nagy részét, külön pacsit érdemel."

GLOW_305_Unit_00062R-scaled.jpg

Interjú a színésznővel a sorozatról:

https://awardswatch.com/interview-be...n-a-new-light/
    Last edited by P. Dude; 12-14-2024 at 12:19 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    GLOW első epizódot nézem, hát ez nagyon nagy, Workaholics óta ennyit nem röhögtem sorozaton. Betty Gilpin már feltűnt, de a sztoriba még nem tudom hogyan kerül bele. Eddig óriási az egész!
    Last edited by P. Dude; 12-15-2024 at 10:54 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Na jó, aztán abbahagyom... Ezen visítva röhögök, folyik a könnyem. És közben beejt egy-egy akkora mondatot a pankrációról, hogy az üt mint busz... De direkt csak ritkán, és nagggyon olyankor amikor nem is számítasz rá. Eddig imádom, és közben Betty Gilpin is baromira megérkezett.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Netflixnél ugye benne van a pakliban, hogy túltolják a woke stb. szálakat. Na itt még nem találkoztam ezzel. Amikor az egyik női karakter elmondott egy feminista monológot, egy másik női szereplő rávágta, hogy ne akarjon nagy női testvériséget az, aki lefeküdt a barátnője férjével. Szóval felvetnek témákat, de eddig úgy látom, hogy intelligensen árnyalják is azokat. Meg eleve nem is ezen van a hangsúly.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Na jöhet a Squid Game második évad. Első epizóddal erősen bekezdtek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    GLOW első epizódot nézem, hát ez nagyon nagy, Workaholics óta ennyit nem röhögtem sorozaton. Betty Gilpin már feltűnt, de a sztoriba még nem tudom hogyan kerül bele. Eddig óriási az egész!
    Végignéztem a három évadot. Összességében nekem tetszett az egész történet, a szálak vezetése, a karakterek. Hitelesen adták elő, bele tudtam helyezkedni a sorozat világába.

Azért a feminizmus, lmbt vonal is felerősödött aztán. De még mindig azt mondanám, hogy árnyaltabban, intelligensebben. De az biztos, hogy a vége felé már elég nagy hangsúlyt kapott.

Szívesen néztem volna még, érdekelne a sztori folytatása, a karakterek sorsa. Most nézem, 2019. szeptemberben írta a Sorozatjunkie, hogy a Netflix megrendelte a 4. évadot, és ezzel egyben kaszálta is a sorozatot. Ennyit tudni, a 4. évad viszont nem készült el. Ha tippelnem kellene, akkor a pandémia psyop miatt... Sajnálom, mert így nyilván a befejezetlenség érzését adja, hiszen folyamatában volt a cselekmény.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Szívesen néztem volna még, érdekelne a sztori folytatása, a karakterek sorsa. Most nézem, 2019. szeptemberben írta a Sorozatjunkie, hogy a Netflix megrendelte a 4. évadot, és ezzel egyben kaszálta is a sorozatot. Ennyit tudni, a 4. évad viszont nem készült el. Ha tippelnem kellene, akkor a pandémia psyop miatt... Sajnálom, mert így nyilván a befejezetlenség érzését adja, hiszen folyamatában volt a cselekmény.
    Ez bejött...

"A GLOW-t a héten kaszálta el a streamingszolgáltató, méghozzá a koronavírus miatt – ráadásul annak ellenére, hogy valójában meg volt rendelve a sorozat negyedik, egyben utolsó évada. A Netflix szerint a pankrációból fakadó rendszeres fizikai kontaktus és a méretes színészgárda miatt különösen nagy kihívás lett volna a koronavírus-járvány alatt megcsinálni az évadot"

"Marc Maron, a három évadot megért GLOW Sam Sylviája Instagramon azt üzente: ha már a Netflix elkaszálta a sorozatot, legalább azt engedjék már meg nekik, hogy egy filmmel búcsúzhassanak tőle. 'Oké, nem akarjátok folytatni a sorozatot, de hadd csinálhassunk egy filmet, rendben? Hadd zárjuk le egy kétórás Netflix-filmmel! Ki volt találva az egész évad, tudtuk, hogy hova tartunk. Miért is ne adnátok meg az íróknak, a showrunneröknek és a szereplőgárdának a lehetőséget, hogy filmben fejezzék be a történetet? Mármint szerintem így lenne a legjobb' – magyarázta Maron."

https://hu.ign.com/glow/62140/news/l...-lehetne-lezar

"A sorozat olyannyira a koronavírus-járvány (újabb) áldozata, hogy a negyedik évad munkálatait annak ellenére állították le, hogy már legalább harmadik hete forgatták a színészek által posztolt képek alapján. Az első epizód már el is készült, a másodiknak pedig elkezdődtek az előkészületei. (...) Egyébként a stábnak kifizették a teljes, meg nem valósult évad gázsiját"

https://hamuesgyemant.hu/glow-netfli...avirus-jarvany