Oldala 3 of 21 ElsõElsõ 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 210

Topic: Sorozatok

Member Xandar's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Xandar Hozzászólás megtekintése
    Megnéztem az elsõ 2 részt. Eddig nagyon bejön. Az egyik szereplõ Andrew Lincoln, aki Rick-et alakítja a Walking Dead-ben.
    A fõszereplõ John Porter, egy SAS katona, és jórészt az õ szemszögébõl látjuk a cselekményt. A bevetések, mûveletek, felszerelések mind profin vannak megcsinálva.
    Bõvebben:http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/...93-irta-symor/

Member Xandar's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Azért bõdületes hülyeség a belinkelt leírás szerint. A "kiskamasz" öngyilok merénykedése után felismeri ugyanazt a kiskamaszt. Nem is tudtam, hogy ilyen fejlett az orvostudomány, hogy cafatokból újjávarázsolnak egy embert. Köszönjük, Dr. Frankenstein.
    " Az akció balul sikerül, mivel Porter egy öngyilkos merénylõnek felszerelt iraki kiskamaszt haboz kivégezni, mely hanyagság látszólag társai életébe kerül. A Szolgálat szokásaihoz híven a „kíméletes” hibájából tananyag lesz, õ maga pedig leszerel, mielõtt lefokoznák. Hét évvel késõbb, az egyre inkább lecsúszó Portert reaktiválják, amikor felismeri az egykori kamasz-terroristát az Irakban eltûnt neves haditudósító, Katie Dartmouth (Orla Brady) elrablójaként."
    Ebben szó sincs róla, hogy a gyerek meghalt volna(mert nem is.)
    SPOILER
    A lényeg annyi, hogy a kis srácon levõ bombát hatástalanítják majd kiütik, így megmenekül. 7 év után viszont pont annak a terrorista csoportnak a tagja amelyik elrabolja a haditudósító csajt.
    SPOILER VÉGE

Member Xandar's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Akkor nem változik a véleményem: irreális.
    Lehet, mindenesetre nekem tetszik a sorozat.
    Míg várni kell a Walking Dead-re , addig tökéletes

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    50
    Thumbs Up
    Received: 796
    Given: 860

0 Not allowed!
    Mad Nation
    második évad

Fallout - New Vegas stílusú sorozat.

http://www.kickstarter.com/projects/...ation-season-2

A fiatalember jóformán a semmiből teremtette meg az első évadot. Most úgy tűnik hogy mások láttak fantáziát a történetben és egyre többen csatlakoztak hozzá. Kíváncsi leszek hogy mit sikerül majd összehozniuk.

Youtubeon volt látható az első 9 epizód. (Most csak a 7.-8.-9.-et látom, lehet hogy a többi a Youtube copyright rendszer áldozatául esett.)

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A strike back legújabb részeit idén itthon forgatták.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Member Xandar's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    A strike back legújabb részeit idén itthon forgatták.
    Most fejeztem be a 2. évadot, annak a vége tényleg Budapesten játszódik
    Last edited by Xandar; 12-20-2013 at 11:20 PM.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mostanában ide menekítem az elmém..
    http://www.youtube.com/watch?v=uRgBG...urFn5WhXawbKFk

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    50
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezen én is elnevettem magam egy párszor. A szigetelőszalagos alsógatyás részlet a legjobb.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    50
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rákaptam a Szomszédokra, mindig is szerettem ezt a sorozatot. Igaz hogy mindenki lehúzza, de érdekesnek tartom. Olyan mint amikor tudod hogy valami nem nagy szám, de mégis rákattansz. Nagy bölcsességek vannak benne.

3 dolog miatt vicces is

- A '80-as, '90-es évek ruhái, frizurái, "trendi dolgai" elég röhejesek mai szemmel nézve
    - A kivitelezés is humoros, belóg a a képbe a mikrofon, ember esik a tetõrõl, de zuhanáskor látszik hogy csak egy bábut dobtak le és hasonló dolgok
    - És van benne valódi humor is. Minden részben van néhány elejtett mondat amin elnevetem magam

Vannak benne karakterek. Sok filmben és sorozatban olyan jellemvonás nélküli szereplõk vannak, hogy még sorozat közben is nehéz õket megkülönböztetni, itt viszont még a jelentéktelenebb karakterek is emlékezetesek.

Persze sok karakternek van baja.
    A doktor, Julcsi lánya és az anyósa (Etus) okosnak akarnak látszani, kimérten beszélnek és ez a karaktereiket sokszor idegesítõvé teszi. Meg egymást úgy hívják hogy "Nagy fehér", "Csibe", "Tyúkanyó". Ez elég irritáló.
    A sorozatban szerintem Jutka, Taki bácsi és a felesége Lenke néni, Bõhm úr/Kutya úr a legérdekesebbek. Talán azért, mert ha történik is velük valami baj, az általában nem a saját hibájukból történik, nem azért mert valami hülyeséget csináltak.

Minden részben történik valami. Hol rablás, hol verekedés, hol falopás, hol lövöldözés, egyéb rendõrségi ügyek, tankos kiképzés, hadsereg, lángoló erdõ, tûzoltók és még sok minden.
    Van benne politika is, mi visszanézve elég érdekes. Benne van az egész rendszerváltozás, a nyugati mûszaki cikkekkel való zsonglõrködés, hogy mekkora dolog volt a "Rambo videókazettán", illegális filmnézések voltak.

Érdekes ahogy minden részben arról panaszkodnak hogy nincs pénz, ezzel szemben mindig vesznek valamit. Mosógépet, autót, lakást, bankoknak törlesztenek.

Észrevettem és csináltam egy képet arról hogy Kulka János mit olvas az 53. részben. (Rejtett üzenet a készítõktõl?) Most a rendszerváltozás korában van a sorozat, '89 környékén. Épp betör a "nyugati gazdagság" Magyarországra.

Ti bírjátok a Szomszédokat? Szerintem könnyû ráhangolódni.

És akkor már ez se maradjon ki a hozzászólásból:

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    Hihetetlen, hogy pont az a könyv van a kezében .
    Vagy akkoriban volt sláger?

És még a bal felsõ sarokban is a felirat: "A Nagy Könyv"