Oldala 3 of 24 ElsõElsõ 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 231

Topic: Zombik? (komolyabb topic)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 849
    Given: 890

0 Not allowed!
    Ellenérv nincs. A NEM-el kell kezdeni, ahogy írtad is.

Amit viszont itt észrevettem, hogy a gyógyszergyárak hatalma valami kegyetlenül erõs. Ha a gyerek egy pillanatra kikapcsol, azonnal felírják neki a diligyógyszert, valami pörgetõt. Ha a gyerek egy kicsit rosszalkodik, vagy kapkod, akkor rögtön felírnak neki egy csomó tompítót, lassítót. Ha valaki szomorú, belenyomnak egy rakás antidepresszánst. Ezektõl a gyógyszerektõl pedig ön- és közveszélyessé válnak, és teljesen zavartak lesznek.

Ha egy kicsit fáj valakinek a feje, akkor felírathat magának bivalyerõs fájdalomcsillapítókat.

A rák és egyéb fájdalmakra, amikre valóban kell is fájdalomcsillapító, arra is felírják. Viszont kérdem én, miért a méregdrága májgyilkos méreg, ha a fû természetes fájdalomcsillapító. Szerintem a fû tiltása elsõsorban a gyógyszerlobbi érte el. Úgy tudom hogy maga a betiltás is egy befolyásos ember üzleti érdeke miatt történt, de a mostani tiltva tartás biztosan a gyógyszeripar érdeke.

A kormány vajon miért támogatja azt, hogy olyan gyógyszerekkel tömjenek tele minden gyereket és felnõttet, ami tönkre teszi az egészségüket és agyilag is teljesen leépíti õket, agresszívvá teszi a felhasználóikat?

És ezeket úgy mondom, hogy a füvezés ellen vagyok. Ha hülyegyerekek szívják azt teljesen helytelennek tartom, viszont például azoktól nem tiltanám el, akiknek pl. erõs fájdalomcsillapítóra lenne szükségük.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
    Nekem ezt a videót az ír lakótársam mutatta meg, amikor a dzsangáról vitatkoztunk. Én addig nem is tudtam, hogy totál legális volt. Sõt! Elengedhetetlen haszonnövény a kötélgyártáshoz. Ráadásul a vicces cigiben nincs nikotin, mint a dohányban, ezért nem okoz tüdõrákot. A majmokkal történt kísérlet pedig enyhén szólva sem volt objektív az agysejtek elhalását vizsgálandó. Jól látszik a filmbõl, hogy mostmár miért érdeke mind az államnak, mind az "ültetvényeseknek" fenntartani a jelenlegi állapotot. Nem azt mondom, hogy holnaptól mindenki szívjon marihuánát. Csak arra akartam rávilágítani, hogyha az ember nyitott szemmel jár és benéz a hivatalos felszín mögé, akkor érdekes dolgokra döbbenhet rá. Aki nem tud angolul, az próbáljon meg keresni feliratot hozzá vagy magyar nyelvû változatot, mert érdemes megnézni a filmet.
    Kötelet a cannabis sativa-ból drogot Cannabis indica csinálnak, két faj. De még indicán belül se mindegy, hogy milyen fajta.
    Hasonló mint étkezési mák és gyógyszergyári mák.
    Egyébként Mo a világ egyik legnagyobb gyógyszertári mák termelõje.
    Csak, hogy ott minden négyzetmétert õrizni kell.
    Egyébként drog kérdésben daniui-val értek egyet.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Super Moderator Don't Panic's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tárgyilagosan fogalmazva a következõket mondhatom azok alapján, amit láttam és tapasztaltam. Aki akar kövezzen meg! nem érdekel.
    Amikor kimentem Írországba én is ugyanezeket a "hivatalos" tanításokat és propagandákat tudtam és vallottam magaménak, mint amit ti emlegettek.
    Tehát marihuána-ellenes voltam. Ezért is vitatkoztunk az ír komámmal. Egyébként ott jóval lazábban veszik a dolgot, mint itthon. Nem hivatalos adatok alapján, de azt mondhatom, hogy fél Dublin szív dzsangát - ha nem is rendszeresen. Még a 40-50 éves korosztály is!!!
    Egy magyar barátom nem ihatott alkoholt egészségügyi problémák miatt, de a magyar bulikon (30-40 fõ lazán egy lakásban) szerette volna jól érezni magát, így szerzett füvet. Mindenki elröhögcsélt kb. hajnal 5-ig, amíg el nem dõltünk, mint a rohadt nád. Másnap felkeltünk és õ mindenre emlékezett. Míg, aki csúnyán berúgott: semmire. A marihuánától lehet, hogy ellazulsz vagy egy ideig lelassulsz, de végig tudatában vagy a történéseknek! Nem úgy a piával. Ez az egyik a hatásáról.
    A másik, hogy én is beleszippantottam, csak azért, hogy tárgyilagos lehessek vele kapcsolatban és azon kívül, hogy az eredeti, francia Rózsaszín Párducon szénné röhögtem magam utána meg aludtunk egy jót semmi nem történt. Nem váltam függõvé sem és nem bûnöztem be. Azóta sem szívtam! Nem is hiányolja a szervezetem.
    Azután a függõségrõl: fent említett haver elszívott egy ilyet és a következõ buliig vagy akár hetekig is nem gyújtott rá. Nem hiányolta. Próbáld meg ezt egy bagóssal!
    Kapudrog: akiket megismertem kint és fogyasztottak marcsit, SENKI nem nyúlt keményebb drogokhoz, SOHA nem követtek el bûncselekményt! Ez faszság. Elnézést a nyelvezetemért, de ez így van. Mindegyikük dolgozott, építkezéseken, irodákban, stb. Sõt, három srác is vállalkozó volt!
    Egészségügyi szempontból: vannak országok, ahol antidepresszánsként vagy szorongáscsökkentõként orvos felírhatja. Egy ír srác is használta így alkalomszerûen. Nélküle kicsit hyper volt és agresszív. Dzsanga után a legnagyobb arc és az utolsó falatját is neked adta. Mindemellett közgazdász. Tehát nem hülye!
    Magáról a növényrõl és a termesztésérõl halvány lila fingom sincs. Ezt aksurv hozzászólása akaratlanul is bizonyította. Ezt ezúton is köszönöm.
    A videót nem maga a dzsanga miatt tettem fel, hanem a hatalmi érdekek és agymosás szemléltetésére. Amivel csak az volt a célom, hogy megmutassam: nem kell mindent feltétel nélkül elhinni és ha valami érdekel, akkor annak jobb saját magad utána járni. Ahogy a magyar mondás tartja: aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni.
    Nem célom a fû propagálása vagy védelmezése sem. De tiltással semmit nem lehet elérni (a tiltott gyümölcs mindig finomabb). Aki akarja úgyis kipróbálja. Azután pedig csak a saját személyiségétõl függ hogyan fog a sztori folytatódni. Ennek ellenére azoknak a véleményét is tiszteletben tartom, akik ellenzik a drogokat.
    Én a fenti tapasztalataim alapján teszek rá, hogy valaki szívja otthon a négy fal között vagy nem. Õ dolga, õ élete. Amíg ezzel nem bánt senkit én teszek rá.
    Túlélõ által elmondott mesterséges, legális gyógyszereket sokkal veszélyesebbnek tartom. Miért? A füvet látod, amikor megsodrod, hogy az csak fû. A gyárilag becsomagolt, kis pirulákról ki mondja meg, hogy mi van benne? Óóóóh, igen! Mert a gyár ráírta, hogy mi van benne! Hahaaa-haaa! Mert átcsomagolt, átcímkézett, hamisítvány sonkát még nem látott ez az ország, ugye? És akkor azoknak a vackoknak a mellékhatásairól még nem is beszéltem! Pl. amiket Túlélõ is említett.
    Mégegyszer mondom: mindenki abban hisz, amiben akar. Hollandiában sem csak zombik laknak és nem 200x-os a bûnözés, csak azért, mert ott még az öltönyös üzletember is beszívva biciklizik. Johannesburgban meg nem legális a fû és tízpercenként ölnek meg egy embert. Lehet, hogy oda kéne exportálni szorongáscsökkentõnek?
    Last edited by Don't Panic; 06-01-2013 at 03:23 PM.
    Stay calm & never quit. - tulelniatermeszetben.blog.hu

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Traveller Hozzászólás megtekintése
    Nem írok én egy ellenérvet sem , csak érdekes, használod az eszed, de valahogy mégis elhitették veled ezt a sok furcsa dolgot, hogy gondolkodás nélkül hiszel benne...
    Õ bocs de ezt honnan veszed? Ez a saját véleményem... vagy belelátsz a fejembe?
    Attól még hogy tanultál valamit nem azt jelenti hogy pontosan azt mondod vissza, fõleg én nem, nem az a fajta vagyok.

De ahogy gondolod felõlem drogozhatsz... engem nagyon nem érdekel.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem Traveller arra célzott, hogy hozzászólásod kísértetiesen hasonlított a hivatalos propaganda maszlagra.

Gyerekek! Én azt mondom: "Ez a dzsanga-dolog ugyanaz, mint a fegyver: Fegyver nem öl embert. Az ember öl embert."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kapudrog: akiket megismertem kint és fogyasztottak marcsit, SENKI nem nyúlt keményebb drogokhoz, SOHA nem követtek el bûncselekményt! Ez faszság. Elnézést a nyelvezetemért, de ez így van. Mindegyikük dolgozott, építkezéseken, irodákban, stb. Sõt, három srác is vállalkozó volt!
    Jó érv csak nem az én hozzászolásomhoz, mert az hogy kapudrog ez még egyáltalán nem azt jelenti hogy minden esetben, függõ leszel tõle, ezek mind embertõl mind a helyzettõl és sok mindentõl függnek, amúgy meg akkor kapudrog ha rendszeresen használják egy-kettõ el szívása csak egy nagy vicc, attól nem lesz semmi bajod. Félreértettél sztem. Ne nézz a szavaim mögé, azt értsd ami le van írva ha meg nem egyértelmû kérdezz nyugodtan.

Mellékesen a fût is szokták átitatni szintetikus anyaggal hogy fokozzák a hatását, úgyhogy itt sem minden esetben áll fenn az hogy tudod mit szívsz. Na de ez már más kérdés.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem Traveller arra célzott, hogy hozzászólásod kísértetiesen hasonlított a hivatalos propaganda maszlagra.

Gyerekek! Én azt mondom: "Ez a dzsanga-dolog ugyanaz, mint a fegyver: Fegyver nem öl embert. Az ember öl embert."
    Nem ismerem a hivatalos progaganda maszlagot így ha hasonlít rá annak csak örülni tudok

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Jó érv csak nem az én hozzászolásomhoz, mert az hogy kapudrog ez még egyáltalán nem azt jelenti hogy minden esetben, függõ leszel tõle, ezek mind embertõl mind a helyzettõl és sok mindentõl függnek, amúgy meg akkor kapudrog ha rendszeresen használják egy-kettõ el szívása csak egy nagy vicc, attól nem lesz semmi bajod. Félreértettél sztem. Ne nézz a szavaim mögé, azt értsd ami le van írva ha meg nem egyértelmû kérdezz nyugodtan.

Mellékesen a fût is szokták átitatni szintetikus anyaggal hogy fokozzák a hatását, úgyhogy itt sem minden esetben áll fenn az hogy tudod mit szívsz. Na de ez már más kérdés.
    Nem konkrétan a te hozzászólásodra írtam. Olyankor idézek minden esetben. Általánosan mondtam el hat év tapasztalatát. A rendszeres fogyasztás sem okoz olyan mértékû függõséget, mint mondjuk a cigaretta. Mára már hála Istennek klinikai kutatások kimutatták, hogy a Nikotin egyetlen szál cigarettával is képes kialakítani a függõséget. Ezért is mennek csõdbe az olyan leszokási kísérletek, hogy majd kevesebbet szívok napról-napra, meg a nikotintartalmú tapaszok, stb-k. Ott vagy lerakod máról-holnapra vagy soha. Hosszútávú fûhasználóval is találkoztam odakint. Nem egyszeri alkalommal. Semmi negatívumot nem tudok felhozni ellene. Rendszeresen dolgozott, nem bûnözött, nem nyúlt keménydrogokhoz.

Az igaz! De, az igazi holland anyagot nagyon ritkán akarják elrontani valamivel, mert az már egy olyan etalon füvesek körében. Aki meg szart szív, annak lelke rajta. Akkor viszont majd a statisztikába is tegyék már bele a nagyokosok, hogy: "Hja, egyébként nem a fûtõl lett tömeggyilkos, hanem a káliumszaharát-hidroxi-kokszi-makszi-herémtõl!"

A füvet meg ne vegyük egy kalap alá más drogokkal! Mert a fû nem ugyanaz, mint a diszkókban árult szintetikus szarok, meg a kokó, meg a hernyó. Aki azon él, az szerintem is dögöljön meg minél hamarabb! Meg aki árulja is! Remélhetõleg egy drogosztagos shotgunjától! A marihuánát már az amerikai indián lakosság is használta gyógyfõzetekhez vagy éppen a sámán egy kis révüléshez. Nem ugyanaz a kategória, mint pl. a krokodil! Mégha a hivatalosok szeretik is egybe mosni!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    ...az hogy kapudrog ez még egyáltalán nem azt jelenti hogy minden esetben, függõ leszel tõle, ezek mind embertõl mind a helyzettõl és sok mindentõl függnek...
    Ha ennyi mindentõl függ, akkor hogyan tudják kimutatni, hogy ez a kapudrog?
    Mindig azt fújják, ami nekik éppen jó. Errõl Winston Churchill mondása jut eszembe: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit saját kezûleg hamisítottam."

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 849
    Given: 890

0 Not allowed!
    A cigaretta is kész zombit csinálhat bárkibõl. Ismerek olyanokat akik úgy mutatják, hogy van tartásuk, de láncdohányosok. Ha nincs meg a cigaretta akkor szó szerint belebetegednek. Nem is gazdagok, de havi 30-35 ezer forint megy a cigarettára úgy, hogy a számlafizetésekkel meg elmaradnak. Ha valaki iszik, azt még meg is értem, barátok közt, szórakozóhelyen, de a cigizés mire jó egészen pontosan? Nem jobb vele a bulizás, az alkohollal szemben a dohányzás még kis mértékben sem egészséges. Miért szokik rá valaki? Talán azért, mert "menõ"? Mert felnõttebb tõle valaki? Ha meg már rászokott akkor a nikotinhiány ütközik ki rajta és ingerült lesz ha nem kapja meg az adagját?
    Saját tapasztalatom nincs, mert sose akartam cigizni, mindig is értelmetlen dolognak tartottam.