Oldala 1 of 5 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1 to 10 of 43

Topic: Javaslatok

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    45
    Thumbs Up
    Received: 662
    Given: 763

0 Not allowed!

Javaslatok

Ha valakinek ötlete van, azt itt lehet megosztani.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    igen igen igen.
    szûkíteni kéne a listás vagy rendszerezni mert sok a topic és nem találunk lassan semmit.
    elég lenne egy rész az elméleteknek azt ott lehet mindenrõl okoskodni, egy rész a filmeknek sorozatoknak és ott megkeresi kinek mi kell. ugy is utalások vannak sokszor más mûsorokra is.
    továbbra is ugy gondolom hogy egyedül vagyok egy városban és ha gebasz lenne nem tudsz senkivel összefogni aki hasonlóan gondolkodik mert mindenki bujkál és titkosban van bár az okát nem értem mert akkor kiben fog bízni ha a sorstársában sem.
    jó lenne valami feltöltõs rész ahova dokukat, ( word, pdf ), könyveket lehet feltölteni könnyen. én nem vagyok számítógép zseni így ezek nekem néha bonyolultnak tûnnek.
    talán kéne még moderátor

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    jó lenne valami feltöltõs rész ahova dokukat, ( word, pdf ), könyveket lehet feltölteni könnyen. én nem vagyok számítógép zseni így ezek nekem néha bonyolultnak tûnnek.
    Lehetne helyette egy közös Scribd ,amire egy ember tölti fel a cuccokat és a többieknek csak át kell neki küldeni a fájlt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    45
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A rendrakásra már én is gondoltam.

A word és pdf azért gond, mert mindenki veszettül töltené a jogvédett könyveket, amibõl gond lehetne késõbb. Viszont arra vannak fáljmegosztó helyek, illetve ingyen tárhelyek is.

A moderátor dologgal egyetértek.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    ok megint jön a bizami dolog. egy ember gyüjtse össze neki küldi mindenki és csak egy lista szerepel itt és Õ elküldi annak aki kéri e-mail-ben. sajnos ehhez meg kell adni egy mail címét mindenkinek.
    bemutatkozás rész lehetne zárt csak regizett tagoknak és ott szerepelhetne az életkor, lakhely megye ( város ) szinten és egy mail cím.

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    ok megint jön a bizami dolog. egy ember gyüjtse össze neki küldi mindenki és csak egy lista szerepel itt és Õ elküldi annak aki kéri e-mail-ben. sajnos ehhez meg kell adni egy mail címét mindenkinek.
    bemutatkozás rész lehetne zárt csak regizett tagoknak és ott szerepelhetne az életkor, lakhely megye ( város ) szinten és egy mail cím.
    Erre én is gondoltam, a múltkor találtam youtube-on egy figurát aki tõlem max. 10km-re prepperkedik. Javaslom, hogy a zárt részen legyen kialakítva egy "Prepper társ keresõ" rész ahol vagy megyékre, vagy nagyobb részekre legyen külön-külön forum rész. Aki aka oda beírja, hogy igen itt vagyok, ismerkednék, nézzünk szét együtt, stb. A késõbbiekben ez szintén jó lehetne akár régiós találkozók szerezésénél is. Igaz ezzel egy kicsit klikkesedni fogunk de legalább területileg.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    45
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló borsodi Hozzászólás megtekintése
    Erre én is gondoltam, a múltkor találtam youtube-on egy figurát aki tõlem max. 10km-re prepperkedik. Javaslom, hogy a zárt részen legyen kialakítva egy "Prepper társ keresõ" rész ahol vagy megyékre, vagy nagyobb részekre legyen külön-külön forum rész. Aki aka oda beírja, hogy igen itt vagyok, ismerkednék, nézzünk szét együtt, stb. A késõbbiekben ez szintén jó lehetne akár régiós találkozók szerezésénél is. Igaz ezzel egy kicsit klikkesedni fogunk de legalább területileg.
    Nyiss neki egy topicot. Nem tudom hogy a nagy külföldi fórumon van-e ilyen, de pl. a sportlövõ fórumokon mindig van államonkénti találkozószervezés. Nyugodtan indítsatok neki egy témát, ha már van találkozó - topic, akkor talán a "preppertárs keresõ" is lehet hogy jó ötlet lenne.

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nyiss neki egy topicot. Nem tudom hogy a nagy külföldi fórumon van-e ilyen, de pl. a sportlövõ fórumokon mindig van államonkénti találkozószervezés. Nyugodtan indítsatok neki egy témát, ha már van találkozó - topic, akkor talán a "preppertárs keresõ" is lehet hogy jó ötlet lenne.
    Létrehoznál neki egy alfórumot neki a "Csak regisztrált tagok fóruma"-ban, hogy ne keveredjen teljesen? Ott pedig vagy kitalálunk egyterületi szisztémát és aszerint létrehozzuk a fórumokat, vagy majd mindenki indít magának... Vélemény?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    45
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Email címet nem érdemes nyilvánosan megadni, mert ha bejut egy robot az gyűjti a címeket spammoláshoz.

Az ingyenes tárhelyet tartom a legjobbnak ha fájlmegosztásról van szó. Fájlmegosztó szervert még nem próbáltam feltöltő szempontból, csak letöltőből. (Nagy méretű családi albumot küldtek nekem egy olyanon keresztül.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    45
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy olyan javaslat is jött, hogy jó lenne ha azok akik értenek a dolgokhoz és kedvet éreznek hozzá, írnának cikket vagy rövid információt arról amihez értenek. Késekről, óvóhelyépítésről, vagy ami prepper szempontból érdekes és hasznos lehet.

Azt tényleg beletehetnénk egy PDF fájlba is és meg is lehetne osztani.