Oldala 62 of 62 ElsõElsõ ... 1252606162
Eredmény 611 to 615 of 615

Topic: BOB (Bug Out Bag)

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 53
    Given: 136

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Itt ez a kis videó, szerintem jól használható az ötleteléshez:
    http://www.youtube.com/watch?v=5EJQQPKHtJw&t=192s
    Szia,

Koszi, erdekes.

Bel

Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2021
    Lakhely
    Borsod-Abaúj-Zemplén megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 3

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló maghar Hozzászólás megtekintése
    Ma leltároztam,pótoltam a menekülő készleteim.Ez mindenkinek személyre szabott,gondolom két egyforma nincs.Van egy nagyobb a házban 3 napi,és egy az autóban egy napi készlettel.Normál esetben mind a kettőt viszem.Arra az esetre készültek ha pár percen belül kéne gyalogszerrel hosszú távra vagy végleg elhagyni a menedéket.Ha van fél órám az más,akkor mindent beszórok a kocsiba A nagyobbik tartalma:Egy kis táska tele kacatokkal apróbb szerelési munkákhoz,lámpa,kicsi elsősegély doboz,wc papír mindíg kifelejtem volt már baj belőle ,hálózsák,rádiós táska benne egy pmr fm rádió vételre is alkalmas meg a hozzá való cuccok,némi kötél,kés(mondjuk ez az övemen szokott lenni),Távcső helyett céltávcső könnyebb és kis helyet foglal,egy doboz apróságokkal(tű cérna gyertya gyufa,szúnyog riasztó stb...),csajka főzéshez forraláshoz,kb 3 napi élelem(kenyeret nehezen találtam,de ez 1 évet kibír kis helyet foglal és laktató,500g egy csomag)
    Az 1 napos készletben van víz,élelem,egy kevés kötszer gyógyszer,egy flaska szilva ízű fagyáló folyadék,mini fm rádió,egy szükség kés körfűrészlapból pár méter horgász dacron a markolaton meg van alatta 2 horog is,meg még pár apróság.Kellene még könnyíteni túl nehéz,de már így is sok minden hiányzik belőle (váltóruha,sátorponyva,esőkabát stb...)Csatolmány 9136Csatolmány 9137
    A "szilva ízű fagyálló folyadék" csak másodikra esett le...
    A céltávcső jó ötlet, de engem az egy évet kibíró kenyér érdekel: miféle az? Hol kapható?
    Nagyon kell vigyáznom magamra, mert belőlem csak egy van!
    Egyedül nem megy...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 1

0 Not allowed!
    Penny Marketben fellelhető 300ft/db áron(vollkornbrot teljes kiörlésű kenyér)Az íze hagy némi kívánnivalót maga után de amit év végén vettem,annak 2022 novemberben jár le a szavatossága.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2021
    Lakhely
    Borsod-Abaúj-Zemplén megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 3

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló maghar Hozzászólás megtekintése
    Penny Marketben fellelhető 300ft/db áron(vollkornbrot teljes kiörlésű kenyér)Az íze hagy némi kívánnivalót maga után de amit év végén vettem,annak 2022 novemberben jár le a szavatossága.
    Köszönöm! Kell belőle vásárolnom, ha Penny közelében járok.
    Nagyon kell vigyáznom magamra, mert belőlem csak egy van!
    Egyedül nem megy...

Member lewy77's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2016
    Thumbs Up
    Received: 32
    Given: 0

2 Not allowed!
    Ezt ide teszem, mert a BOB tartalma volt, egy műanyag zacsiban tárolva, de nem gondoltam rá, hogy romlandó. Eddig nem tudtam, hogy a használt zsebtűzhelyek miért olyan rozsdásak. Pótolni fogom, de a tablettákat fogom zacsiban tárolni. Kb. 5 éve lettek eltéve, azóta ezekre nem néztem rá, mert anno volt ilyen tablettám és 20 év után is "működtek".DSCN9154.jpg