Oldala 154 of 162 ElsõElsõ ... 54104144152153154155156 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,531 to 1,540 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,236
    Given: 1,214

0 Not allowed!
    Nálunk most az asszony mondja hogy vegyünk ezt meg azt. 2019-ben még eléggé ellene volt, mindig arról beszélt hogy milyen hülyeség felhalmozni, most meg pont õ mondja hogy jön esetleg egy újabb hullám, meg korlátozások, úgyhogy sok tartós kaját vegyünk, meg töltsük meg a fagyasztót, stb.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 554
    Given: 1,039

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nálunk most az asszony mondja hogy vegyünk ezt meg azt. 2019-ben még eléggé ellene volt, mindig arról beszélt hogy milyen hülyeség felhalmozni, most meg pont õ mondja hogy jön esetleg egy újabb hullám, meg korlátozások, úgyhogy sok tartós kaját vegyünk, meg töltsük meg a fagyasztót, stb.
    A legtöbb ember korábban nem tapasztalt ilyet, mint ez a másfél éve húzódó lezárósdi. És valahogy úgy lehettek vele, hogy semmi ilyesmi nem történhet. Talán ez a másfél év most ráébresztett néhány embert, hogy történhet.

Például én még az elején is alábecsültem a dolgot, mert azt gondoltam, hogy az elsõ hullám után nem lesz több (akkoriban mondjuk Merkely Béla is így nyilatkozott, szóval az is elõfordulhat, hogy hazudtak a különbözõ hullámokkal kapcsolatban).

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    (...) havi Multi Pro Plus, negyedévre D-vitamin.
    Na azt a negyedéves D-vitamint el is ajándékoztam, úgyhogy most vettem 3 dobozzal. Úgy számolom, hogy akkor már idén nem kell vennem magamnak, és a további tervezett ajándék is megvan 2021-re. Meg akkor már vettem még egy doboz Multi Prot, így most az is van október közepéig.

Cikkeznek, hogy itt a 4. hullám, úgyhogy inkább megejtettem negyedév után a féléves fogászati ellenõrzést. Akkor ha minden jól megy, idén már nem kell mennem fogorvoshoz. Anyámnak is szerencsére sikerült lebeszélnem egy jó dokit a szájsebészeten, ott helyben ki is vette a gyökeret, így már neki is minden rendben van a fogaival.

Mindig én írogatok ebbe a topikba, pedig a többiek jóval komolyabban prepperkednek. De azért én örülök ezeknek a dolgoknak. Sok embernek ennyi elõrelátása sincs, és ennyit sem készülget, mint én.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma érkezik az új hûtõnk. Azt hiszem majd feltöltöm hússal, majd közvetlen a tél elõtt annyit fogok venni hogy kihúzzuk vele április közepéig.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ma érkezik az új hûtõnk. Azt hiszem majd feltöltöm hússal, majd közvetlen a tél elõtt annyit fogok venni hogy kihúzzuk vele április közepéig.
    Innen hallom, hogy Bill Gates tökön szúrja magát!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mivel olvasom az Indexen, hogy valósággal tombol a negyedik hullám (tényleg ezt a szót használták), ma bejártam a várost és 5 helyen bejelentettem az új személyigazolványomat meg a névváltozást. A rendõrségen is a gázpisztoly viselési miatt. Hátha újra jönnek a lezárások, hiszen az oltakozás láthatóan nem fogta meg a covidot. Vagy egy hét múlva kitalálják, hogy ide oda amoda nem mehetek be "oltatlanul". Már tippelni sem lehet, hogy éppen mire készülnek, ill. mit adnak ki Orbánnak.

Az is érdekes amúgy, hogy állítólag 2 éve világjárvány van, de a szkennelés, ügyfélkapu, és pár kattintással elintézhetõ állami hitelesítés korában mind az 5 helyre személyesen kellett bemennem bemutatni az igazolványomat. (Aminek az elkészítéséhez szintén kétszer kellett befáradnom az okmányirodába.) Azért akkora nem lehet az a járvány, ha 2 év után, a "tomboló" negyedik hullám alatt ott tartanak, hogy online sehol sem tudom bemutatni a személyimet.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Feltankoltam Neogranormon törlõkendõt, G-Bombot, Multi Prot, és Fáma kézkrémet. Utóbbit még nem készültem venni, de úgy voltam vele, hogy inkább bemegyek most a gyógyszertárba. Szerencsém volt, mert volt náluk készleten összesen 5 dobozzal. Pont annyira gondoltam, úgyhogy elhoztam mind az ötöt, így most lehet 8 vagy mennyi.

Sajnálom a Fatbike-ot. Megvettem hozzá elõre annyi mindent... Azt azért nem gondoltam volna, hogy 1 éves elõrendelés után nem érkezik, ill. ennyire felnyomják az árát. Jó múltkor írtam mailt a Malinak, hogy lesz-e újra Mali Mamut magyar Fatbike, de nem is válaszoltak semmit.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én a nagymotort sajnálom hogy megvettem. Ki gondolta volna hogy alig megyek vele és megáll örökre. Meg nem is kellett, mivel kiderült hogy a robogó-vizsga nagyon könnyû volt és simán elsõre letettem. Gõzöm sem volt róla.

Én most vettem 20 x másfél liter szájöblítõt. Naponta használom, ha pedig minden nap használom, akkor miért ne vennék belõle egy ládával. 10 évre betáraztam belõle. Meg vettem 15 kg Nesquik kakaóport. Meg egy dzsekit is.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha minden jól megy, holnapután csináltatok egy részletes vérképet. Inkább kértem időpontot magánlaborba.

Majdnem 1 hónapja meditálok naponta kétszer, nagyon érdekes és jónak érzem.

Tegnap először beiktattam mellé egy jóga programot is. Konkrétan úgy éreztem magam utána, mint aki masszázson volt. Nagyon kellemesen ellazultam, pedig elég kötött vagyok, és minden pózt csak 2 teljes lélegzetvételig tartottam ki, szóval ez egy ilyen rövid jóga-rutin volt.

Találtam egy doktornőt, aki hagyományos kínai orvoslással (is) foglalkozik, és nagyon meggyőző a szakmai önéletrajza. Az árai is vállalhatóak, szóval lehet a vérvétel után kérek hozzá időpontot egy általános felmérésre, átbeszélni néhány dolgot, pl. a fülcsengést. És ha javasolja, akkor részt vennék nála akupunktúrás kezelésen.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megvolt a vérvétel, beszéltem a háziorvossal is telefonon. Jó a vérkép, és a testsúlyom is, viszont a koleszterin meg a vérzsír kicsit magas, arra mindenképpen testmozgást és módosított táplálkozást javasolt a doki. Mondta, hogy ennyi idősen nem kell arra gyógyszer - ez jó, hogy ilyen orvosok is vannak, akik nem rögtön gyógyszerért kapkodnak.

Az már biztos, hogy a Scitec D-vitamin nem placebo, mert 75-től jó a D-vitamin szint, és az enyém majdnem 131, pedig a vérvétel előtti napon be se vettem.