Oldala 10 of 12 ElsõElsõ ... 89101112 UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 117

Topic: Motorok, motorozás, motor szerelés, javítás

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Tököltem odakint a zöld motorommal. Kicsit állítgattam rajta a fordulatszámot. ÉS EGYSZER CSAK BEINDULT ÉS NEM FULLADT LE.

Kicsit körbejártam vele és megy...

Jó, nem tökéletes, de lehet hogy csak további babrálásra van szüksége.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Gratulálok, hajrá!

Senior Member Sergeant's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2016
    Lakhely
    Közép-, Kelet-és Nyugat-Orbanisztán
    Thumbs Up
    Received: 16
    Given: 3

0 Not allowed!
    Az enyém szerencsére könnyen indult tavasszal. Egy aksi töltés és az üzemanyag rendszer feltöltése után, pöccre.
    Már keményen dolgoznia is kellett, két nagy zsák trágyát, úgy egy mázsányit hoztam haza vele egy alkalommal.
    A teljes terhelés velem együtt 220 kg volt, fürgén szaladt vele dombnak felfelé is. Pedig csak ötvenes...
    Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
    Hazámban minden utat ismerek.
    (Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én az aksi dolgot teljesen feladtam. 2-nél nem töltõdik fel rendesen, az új motorom meg leszívja 1 hét alatt ha teljesen feltöltöm. Indítom a berúgókarral és kész, nem idegesítem magam rajta... Mondjuk jól van az úgy, 2 rúgás elég nekik általában, úgyhogy nem zavar.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A csere indexemre azóta is várok. Már több mint 9 hónapja. Ma megint írtam a boltnak...

Az asszony családlátogatáson volt, és busszal jött haza. Persze a buszmegálló nagyon messze van, a városban, annak is a szélén. A zöld robogómmal mentem ki elé, visszafelé õ volt az utas. Persze 1 kocsinak muszáj volt fesztivált csinálnia, mert látja hogy óvatosan jövök, de õ mindenáron hajtani akar, 50 mérföld/h-val a 35 mph-s úton. Jött mögöttünk, duda, aztán elment mellettünk és bõgetve gyorsítva hajtott el. Kétlem hogy betartotta volna a sebességkorlátot. Az út további részében nem volt nagyobb gond. Kényelmetlen volt, de a végén csak hazaértünk. A motor utassal is hozta a közel 50 km/h tempót, igaz többnyire lassabban jöttem. Ez volt az elsõ alkalom hogy utassal jöttem, úgyhogy extra óvatosan húztam neki. Asszonynak vittem is a sisakot, meg a térd- és könyökvédõt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Dodor videóit ismeritek? Érdemes nézni. Motorozásról beszél, elemez videókat, bukásokat, stb.

https://www.facebook.com/Dodorshow/v...7446771832822/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kb. 15 hónapig tartott, de végre ideért az index, ami a motoron nem mûködött amikor megvettem. Eddig kellett nekik könyörögni hogy végre elküldjék a cserealkatrészt...

De nem szólok semmit, mert csak megkaptam. Türelmes vagyok én mindenkivel.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt írják hogy azért megy 50 km/h alatt az 50cc-s motor, mert le van korlátozva (az én zöldemnél ez egyértelmű). De amelyik nincs lekorlátozva az simán el tudja érni a 65-öt, sőt van amelyik a 96 km/h-t is tudja.

What’s the top speed of a 50cc moped?

Most 50cc scooters come with a restricted engine, which limits the bike to a top speed of 30mph (48kph). However, a 50cc scooter can go at speeds of up to 60mph (96kph).

Aprilia SR50
    From Aprilia – another brand owned by Piaggio – this super 50cc scooter made its market entrance in 1992. It has a two-stroke engine, and it can reach a velocity of 56-60mph (90-96kph).

https://www.bikesure.co.uk/bikesureb...-scooters.html

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Azt írják hogy azért megy 50 km/h alatt az 50cc-s motor, mert le van korlátozva (az én zöldemnél ez egyértelmű). De amelyik nincs lekorlátozva az simán el tudja érni a 65-öt, sőt van amelyik a 96 km/h-t is tudja.

What’s the top speed of a 50cc moped?

Most 50cc scooters come with a restricted engine, which limits the bike to a top speed of 30mph (48kph). However, a 50cc scooter can go at speeds of up to 60mph (96kph).

Aprilia SR50
    From Aprilia – another brand owned by Piaggio – this super 50cc scooter made its market entrance in 1992. It has a two-stroke engine, and it can reach a velocity of 56-60mph (90-96kph).

https://www.bikesure.co.uk/bikesureb...-scooters.html
    Vannak nagyobb teljesítményű 50-esek, viszont azok élen vannak hajtva, így üzemórásak a motorok.
    Azért nem mindegy, hogy egy 55 kilós kiskrapek, vagy 95 kilós emberke hajtja, tömött zsákkal...
    A korlátozás esetek többségében fizikai, egy kis mókolással plusz energia nyerhető.
    Keeway-om esetén alapból max 40-et ment, a módosítások után 65 körül volt a vége...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálam a zöld robogóm meg 45 km/h-t. Ami viszont érdekes hogy ha felül az asszony és van egy rakás cucc is a boltól a hátizsákjaikban, sok nehéz kóla, ilyenek, akkor még jön rá mondjuk 77 kiló. De a motor ugyanúgy 45-el megy. Kíváncsi lennék hogy mennyi lenne a végsebesség korlátozás nélkül.

60-65-öt a kisebb motor lazán megy. Gondolom hogy a zöld bírna többet is.

A topic keresõszavai: