Oldala 60 of 78 ElsõElsõ ... 1050585960616270 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 591 to 600 of 779

Topic: Filmek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,081
    Given: 1,105

0 Not allowed!
    Return of the Living Dead: Necropolis (2005)

Először arra gondoltam hogy ez valami nagyon Z kategóriás Zombi film lesz, de aztán hamar az jött le belőle hogy ez annyira rossz hogy inklább paródia, és annak szerintem nem is rossz. A zombik például mondják hogy agyat akarnak enni, meg az emberek koponyáját harapják. A világ legnagyobb vállalatának kutatólaborja, ahol összesen 1 tudós van jelen és 3 biztonsági őr, amiből az egyik egy középiskolás lány.

A film úgy néz ki mintha 50 forintot (vagy mivel szerintem Romániában forgatták, 50 lejt) költöttek volna az elkészítésére, de mégis szórakoztató. Sőt, hogy mondjak valami pozitívat, nem CGI minden, sok dolgot valódi effektekkel dobtak fel, robbanó patronokkal meg festék-vérrel.

Ingyen nézhető a Youtubeon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    The Dogs Of War (1981)

Zsoldos katonát bérel fel valami nagyvállalat, hogy kiderítse hogy egy diktátor afrikai elnököt el lehetne-e mozdítani a hatalomból. A nagyvállalat pénzt akar befektetni ott, de új elnököt akarnak a régi helyére. Később meg visszaküldik a zsoldost a csapatával hogy intézkedjen.

Kicsit a Profi jutott róla eszembe, de nem hiszem hogy egymást másolták, mert mindkét film kb. ugyanakkor jött ki.

(Christopher Walken a főszereplő.)

Felirat van hozzá, nem túl bonyolult a szövege. Nézhető film, IMDB-n 6,3/10-en áll.

Youtubeon fent van:
    Torrentovics bácsitól szinkronosan is ki lehet kölcsönözni, és annyira nem is rettenetes. Az alapját adó könyv (A háború kutyái címen van magyarul) sokkal-sokkal jobb, mint a film, a történet hosszadalmasabb annál, hogy egy esti filmbe bele tudták volna tenni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Wreck-It Ralph (2012) Rontó Ralph

Megnéztem, meglepett. Arra számítottam hogy valami közepes animációs mese lesz, táncikálással, énekléssel, szokásos idegesító Disney dolgokkal, esetleg megkérdőjelezhető üzenettel. Tévedtem, se táncolás, se éneklés, az üzenete is jó, van benne sok akció, barátság még egy kis szerelmi szál is. Gyönyörűen néz ki, a CGI kifogástalan. Nem tudom hogy a magyar szinkron milyen, de az angol szinkronhangok tökéletesek.

Felnőttként is megadnám rá a 10/10-et, kétlem hogy lenne olyan gyerek akinek ne tetszene. Szóval bátran ajánlom korhatártól függetlenül.

IMDB-n 7.7/10.

Videán fent van a teljes, de én azt javasolnám hogy HD-ben szerezzétek meg valahonnan, mert amilyen szép, érdemes a legjobb minőségben nézni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    MERCENARY (1996)

B kategóriás akciófilm, néhány ismerős színésszel. A fő akcióhős nem túl nagy színész, de a többiek segítségével azért elviszi a filmet. Sok akció van benne, ami nagy részt egész jó, kivéve a helikopteres CGI jelenetet, mert az borzalmas.

Egyszerű sztori, t-izmus, halott családtagért bosszú, felbérelt csapat.

IMDB-n 5/10.

https://www.imdb.com/title/tt0119660/

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Valahol létezik szinkronosan vagy feliratosan a "A Gray State"?
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gray State? Az nem az a film amin sokáig dolgoztak, de egyszer csak a film készítője a nagy semmitől megőrölt megölte a családját és saját magát is? Aztán a végén valamilyen dokumentumfilm lett belőle vagy ilyesmi? Gyanús volt mindenkinek az egész. (Bár lehet hogy az más film volt, de valami rémlik...)

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Gray State? Az nem az a film amin sokáig dolgoztak, de egyszer csak a film készítője a nagy semmitől megőrölt megölte a családját és saját magát is? Aztán a végén valamilyen dokumentumfilm lett belőle vagy ilyesmi? Gyanús volt mindenkinek az egész. (Bár lehet hogy az más film volt, de valami rémlik...)
    Nagyon nem ismerem a sztorit, egy barátom kérte. De mintha tényleg olyasmit olvastam volna hogy "meggyilkolta a családját majd magát".
    Nem tudom ez lehet-e az: https://videa.hu/videok/nagyvilag/gr...4Xct460zz13xal
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elvileg az lehet az Videán.

Itt van IMDB-n: https://www.imdb.com/title/tt6794380/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Dolph Lundgren film, szerintem elég korrekt. Nagyjából arról szól hogy van egy korrupt rendőrőrs, meg a tisztességes rendőr aki vallana ellneük a bíróságon, ezért a többi üldözőbe veszi. Nem túl bonyolult film, szerintem nézhető B kategóriás.

Direct Action

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Dolph Lundgren film, szerintem elég korrekt. Nagyjából arról szól hogy van egy korrupt rendőrőrs, meg a tisztességes rendőr aki vallana ellneük a bíróságon, ezért a többi üldözőbe veszi. Nem túl bonyolult film, szerintem nézhető B kategóriás.
    A videó nem érhető el

Egyébként Dolph Lundgenről két jó dolog mondható el:
    - az egyik az, hogy rendkívűl skandináv feje van valahogy a Vikingek nézhettek ki így kb 2000 éve (egyébként ettől függettlenül nem természetes szőke Lundgren hanem hidrogénperoxid, naturálban hát olyan sötétbarnás vagy fekete haja van)
    - A másik jó dolog az pedig az idősebbik igencsak jó kinézetű és testű lánya Ida Lundgren (akit egyébként jól megdöngetnék mert elég jó kinézetűre és alakúra sikeredett de mivel a magassága olyan 2 méter körül van, hát nem is tudom, oda azért már kellene teljesítmény )
    Egyébként Dolph Lundgren egyetlen nézhető és értékelhető filmje az a "Tökéletes Katona" Jean Claude Van Damme-al együtt 1992-ből ami szerintem igen jól sikeredett a részéről, én ami más filmeket láttam tőle hát elég másodosztályú mind szerintem
    Lundgren a Rocky 4-ben szerepelt mint Stallone "orosz" ellenfele és kifejezetten Stallone kérte meg arra a forgatás során, hogy üsse meg rendesen a hitelesség kedvéért
    Na most mivel Stallonéval ellentétben Lundgren fekete öves karatés a magánéletben és a katonai idejét is a különleges egységeknél töltötte le Svédországban így bevert neki egy olyat, hogy Stallonét kórházba kellett ezért vinni egyből megfigyelésre de egyébként nem lett baja Stallonénak
    Némi szteroidhasználatot gyanítok a magam részéről Lundgrenen (mint ahogy Stallone is igen csak tele volt töltve élete során többször is jól láthatólag) még a 80-as évekből a Rocky 4-ben kissé mintha lenne benne némi szteroid
    Last edited by DerWolf; 08-01-2022 at 02:04 PM.

A topic keresõszavai: