Oldala 61 of 73 ElsõElsõ ... 1151596061626371 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 601 to 610 of 727

Topic: Filmek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 975

0 Not allowed!
    Nálam csak azt írja ki hogy korhatáros, de linken keresztül megnézhető.

Dolph Lundgren 7 nyelven beszél, sportoló is volt, és 4 egyetemen szerzett diplomát. Vegyészmérnök.

Tehát esze is van. Arról nem tudok hogy botrányok öveznék az életútját.

Itt egy másik film tőle. Igaz, az szerintem majdhogynem fájdalmasan rossz. Érződik rajta az hogy 50 forintból forgatták le.

The Defender

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Halálos ítélet/Death Sentence (2007), dráma, film, thriller

Sose hallottam róla, csak véletlenül botlottam bele a címébe. Mozikban se játszották mindenütt, a filmre 40%-ot, meg 60%-ot adtak az értékelésekben, úgyhogy úgy gondoltam hegy valami nagyon B kategóriás alig nézhető valami lesz, még akkor is hogy 2 híres színész is játszik benne.

Hát, tévedtem. Ez egy nagyon jó film.

Kevin Bacon sokszor inkább humoros karaktereket játszik, és nem gondoltam volna hogy ilyen alakítást nyújt a filmben. Először viccelődő családapa, aztán viszont teljesen átmegy Travis Bickle-be és vérfürdőt csinál. Vannak benne brutális jelenetek.

A film teljesen Halálvágy/Death Wish, ha jól emlékszem ezt több helyen írták is, hogy az eredeti regényből merített.

Az újraforgatott Bruce Willis-es Halálvágy sem volt rossz, de ez jobban átjött. Valószínűleg azért, mert itt több időt szántak a család bemutatására.

Nézzétek meg, nagyon jó. Ha a bosszúfilmeket kedvelitek, akkor ez is tetszeni fog.

IMDB-n 6,7 ponton áll, de szerintem nagyon alul van értékelve.
    https://www.imdb.com/title/tt0804461/

Videán fent van, de nézhetetlen minőségben...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    [QUOTE=TMIB;108086]Nálam csak azt írja ki hogy korhatáros, de linken keresztül megnézhető.

Dolph Lundgren 7 nyelven beszél, sportoló is volt, és 4 egyetemen szerzett diplomát. Vegyészmérnök.

Tehát esze is van. Arról nem tudok hogy botrányok öveznék az életútját.

Itt egy másik film tőle. Igaz, az szerintem majdhogynem fájdalmasan rossz. Érződik rajta az hogy 50 forintból forgatták le.

The Defender

Azt tudom, hogy több téren is elég sok jó tulajdonsággal rendelkezik Lundgren de mondjuk ebből engem csak az idősebb lánya érdekelne aki szintén igen jól sikerült, külsőleg egész biztosan
    Nos innen látszik, hogy te az USA-ból netezel ahonnan nyomják a "nagy demokráciát meg a világbékét" a világnak, én meg Magyarországról ahol ezt a képet kapom ha rákattintok a linkedre
    Unnamed3878.jpg
    Ennyit akkor ugye arról, hogy az amerikai nem Európa fajgyűlölő és nem is nyugati újfasiszta
    Akkor én meg küldök egy linket az állandó folyamatos kamuzásban lévő és mindenkit a háttérből pénzelő USA-nak
    Last edited by DerWolf; 08-02-2022 at 10:14 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A hivatalos Youtube oldalon lehet megnézni reklámokkal. Gondolom hogy mivel a magyarországi reklámok alig fizetnek valamit, így Magyarországon nem elérhető. Kizárólag pénzügyi oka van.

Amúgy az Indavideo-n is sok olyan videó van amiket meg Magyarországról lehet nézni, de az USA-ból nekem azt írja ki hogy nem vagyok Magyarországon, tehát nem nézhetem meg. Erre a magyarázat valószínűleg az, hogy nem akarják hogy külföldi bot-ok automatikusan használják az adatforgalmat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A hivatalos Youtube oldalon lehet megnézni reklámokkal. Gondolom hogy mivel a magyarországi reklámok alig fizetnek valamit, így Magyarországon nem elérhető. Kizárólag pénzügyi oka van.

Amúgy az Indavideo-n is sok olyan videó van amiket meg Magyarországról lehet nézni, de az USA-ból nekem azt írja ki hogy nem vagyok Magyarországon, tehát nem nézhetem meg. Erre a magyarázat valószínűleg az, hogy nem akarják hogy külföldi bot-ok automatikusan használják az adatforgalmat.
    Szerintem meg brit imperialista újfasizmus
    Nem véletlenül van letilva például a Miami Vice meg a Magnum PI is "in your country" nálunk
    Sőt mostmár az Instagramon zenét se lehet Magyarországról hallgatni mert "not aviable in your country"
    Mi ez ha nem Európa ellenes újfasizmus? Virág elvtárs tényleg jól fogalmaz a Tanúban viccen kívűl: ez tényleg az imperialista brit világbirodalom, aki röhög a markába

Én elhiszem, hogy az USA-ban mindenki rendkívűl kommunista és orosz ellenes:
    - bár szerintem odakinn az USA-ban konkrétan azt se tudják mi az a kommunizmus vagy szocializmus
    - az oroszokat azokat éppen mondjuk nem kell bemutatni senkinek sem, azokról némi fogalma lehet az amerikaiaknak is talán, hogy hamarabb földelik el az embert minthogy megszólalnának
    - és szerintem ezek az USA-ban azt hiszik, hogy Budapest Moszkva mellett van közvetlen

Nemtudom minket miért érintenek a nyugati média korlátozások amikor ez az ország jelenleg mindenki játszótere úgy konkrétan a nyugattól a keletig de az amerikaiak egyébként is állandó felsőbbrendűség komplexusban szenvednek és igencsak elhatároiódnak Európától, Nagy Britannia kivételével
    (bár mostanában már az a kérdés is foglalkoztat, hogy tőlünk is az oroszok miért rubelban kérik a gáz árát amig eddig megfelelt forintban is de mióta kitört a háború azóta rubelban kell nekünk is fizetni az oroszoknak ami érdekes mert mi tényleg maximálisan kimaradtunk ebből az egész ukrán orosz cirkuszból tehát érthetetlen Putyin hozzállása is a dologhoz ez is jó kérdés)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hulu-n jön a Hellraiser, ami jó.

Ami nem jó, az az, hogy Pinhead karakterét teljesen átírták, tehát már nem katona férfiből lett? A karakter egy nő... wtf... Ez az ami szúrja a szemem, hogy volt egy karakter, de most jön egy nagy változás és az egész új film felülírja az eredeti legendás film karakterét.

Mindemellett a film az előzetest nézve jó lesz, és Pinhead is ijesztő benne, még nőként is. Bár az eredeti Pinhead magasnak is nézett ki, ami hozzáadott ahhoz hogy félelmetes legyen.

Meglátjuk, ha megnéztem majd írok egy értékelőt.

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

1 Not allowed!
    Ami nem jó, az az, hogy Pinhead karakterét teljesen átírták, tehát már nem katona férfiből lett? A karakter egy nő... wtf... Ez az ami szúrja a szemem, hogy volt egy karakter, de most jön egy nagy változás és az egész új film felülírja az eredeti legendás film karakterét.
    Ez az új divat... hozzá kell szokni vagy abba kell hagyni a filmezést sajnos. Az Alapitvány Gaal Dornickja is nő lett valamiért...

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

0 Not allowed!
    Az egyik legütősebb háborús film, amit eddig láttam: Harcosok szövetsége (dél-koreai film, az eredeti címe Tae Guk Gi, angolul Brotherhood of War)
    https://videa.hu/videok/film-animaci...ZBlIurxmtVdwAH

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Hulu-n jön a Hellraiser, ami jó.

Mindemellett a film az előzetest nézve jó lesz, és Pinhead is ijesztő benne, még nőként is. Bár az eredeti Pinhead magasnak is nézett ki, ami hozzáadott ahhoz hogy félelmetes legyen.

Meglátjuk, ha megnéztem majd írok egy értékelőt.

HELLRAISER 2022

OK, tisztába teszem a dolgokat. A magyar hír egy becsapás, klikkvadász szemétség volt. A karakter egy Cenobite, de NEM Pinhead. A neve The Priest. Tehát NEM egy nővé változtatott Pinheadről van szó, úgyhogy nem feminista ökörség, nem is remake, hanem csak egy újra-beindítása ennek a horror-világnak.

Benne van a doboz, benne van a Labirintus-pokol, benne van Leviathan, stb. A speciális effektekkel sem fukarkodtak, meg a maszkmesterek is odatették magukat. A CGI sem rossz. Ijesztőre sikeredett az egész.

Megnéztem a filmet, egyáltalán nem rossz, sőt. Van sztorija, van benne csavar, építenek benne karaktereket, igaz a Cenobite-ok nem kaptak túl sok szót. Illetve nehéz volt érteni a fő-Cenobite-ot, mert eléggé el volt torzítva a hangja.

Az eredeti első két film zenéjének az alapja van ebben az új filmben, ami szintén nagyon pozitív és adja a hangulatot.

Nézzétek meg... Mennyit adnék rá? Egy darabig nem nézem meg újra, ha megnézem egyáltalán, de egyszer szerintem muszáj. 7/10 amit adnék rá.

Abba a csapdába estem hogy elhittem amit a magyar filmesportál írt, emiatt téves volt az első gondolatom a filmről. (Mármint az hogy ez valami feminista akármi lesz. Nem lett az.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    10 Cloverfield Lane (2016)

Spoiler nélkül, a filmben 3 ember szerepel, egy prepper bunkerében, van benne néhány csavar, nagyon tetszett a film. Kivéve hogy a prepper karakterből aljast csináltak, de ez Hollywood...

A képi világ tetszik, a színészi játék is szuper. Mary Elizabeth Winstead meggyőzően alakít.

Nézzétek meg, ajánlom a filmet. Van 2 folytatása, azokat is megkeresem magamnak. (Illetve ahogy látom, a 10 Cloverfield Lane volt a második film. Volt egy előtte, meg volt egy utána, de különálló filmek, csak ugyanabban a "történeti valóságban".)

https://www.imdb.com/title/tt1179933/

A topic keresõszavai: