Oldala 178 of 178 ElsõElsõ ... 78128168176177178
Eredmény 1,771 to 1,775 of 1775

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

2 Not allowed!
    Ma is bejártam mindent.

Először úgy tűnt hogy 4 kenyeret vettem a Walmartban, de 6-ot fizettem ki. Rákérdeztem online, mire kaptam egy 10 dolláros kupont.

Aztán reggel egy zsák szemetet leadtam. Mentem tovább a Walmartba hogy személyesen is rákérdezzek... de ott azt mondták hogy 4 lett kifizetve, meg van egy +1 véletlenül, de egy -1 -is. Tehát az úgy nulla. Na mindegy, lett egy kuponunk...

Vettem sajtot, az asszonynak valami reggeli bio péksüteményt vagy mit, meg magamnak búzadarát. Duzzasztom a készletet télire.

Walmartból irány a másik bolt, mert gondoltam veszek egy kólát is, meg húst. De leárazott banánt is találtam. Abból mindig veszek vagy 2 kilót, mert filéres. Ha kicsit barna akkor máris kiteszik leárazva. Befelé menet egy pasas magyarázott valamit, de nem vágtam hogy mit. Csak tippelek hogy olyasmit mondott hogy a bevásárlókocsik megkarcolhatják a parkolóban a járműveket? De totál nem értettem, csak tippelek hogy erre gondolhatott...

A nő a boltban kérdezősködött az ebiciklimről, hogy "hánnyal megy" és hasonlók. Kifelé meg egy idős nő kérdezte hogy nem-e fogok elesni, hogy a kormányon van a szatyor hús... Mondtam neki hogy á, nem vészes, nem lesz gond.

Aztán irány hazafelé, a pont jó időben, napsütésben. Megint jól tele volt a hátizsákom, igaz a tegnapihoz képest ez azért könnyebb volt.

Itthon aztán sütöttem halrudakat, mellé sajtot olvasztottam kenyérre, ranch szósszal és kólával nagyon finom volt.

Ha nem lennék lebetegedve, ez pl. egy tökéletes nap lett volna.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb gyanús alak kisteherautóval a ház előtt

Megint itt járt valaki, ezúttal egy kistenerautóval. Ha legközelebb időben észreveszem, kimegyek hozzá...

https://www.youtube.com/watch?v=Wj_IlGBhoS4

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Régebbi videó, de ez még nem volt fent a magyar csatornámon, úgyhogy "magyarítottam", meg a végén beszéltem is 1 percet.

Sunyi betörő autóval jött a házunkhoz + magyarázat #vlog #magyar #amerika #otthon

Pár évvel ezelőtti videó. Ezt a fickót észrevettem ahogy idejött, úgyhogy ki is mentem hozzá és kérdőre vontam hogy mi a túrót művelt...

https://www.youtube.com/watch?v=rneOZ1VuD-Q

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

3 Not allowed!
    Na végre, a tengernyi rossz hír után kellett már egy jó hír. Az asszony biciklijén kicseréltük a kerekeket, elvittük a szerelőhöz, de a szerelők után a bicikli csak hazáig jött el, aztán végleg elromlott. Már a szerelőnél is dobott egy Error 021 kódot, de itthon végleg megadta magát. Az asszony írt nekik emailben is, FB-on is, nem is válaszoltak neki.

Itthon még próbálgattuk, aztán már se kép se hang nem volt. Már hibakód se. Be se kapcsolt a kis LCD a biciklin.

Az asszony nézte a sok másikat hogy vesz egy újat, valami másik fajtát, de én mondtam neki hogy ne még. Meg hogy foglalkozzunk a régivel. De nem, ő nagyon mondta hogy másikat vesz, nem érdekli a régi, mert ki tudja mi baja, más a hibakód mint legutóbb, biztos a kábelek rosszak, stb.

Én mindenesetre végigveittem a dolgot, megrendeltettem vele egy új controller egységet ami az áramot szórja szét a bicikliben. Jó drága volt, 106 dollár... Szerencsére a vám-adót már tartalmazta. Megérkezett, beleraktam, a bicikli azonnal erőre kapott tőle.

Szóval ennyi. Az asszony meg túl hamar feladja a dolgokat.

Egy kis jó hír a tengernyi rossz között...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Rendőrség akciózik a városban - bicikliről rögzítve

Valami történt, talán érdekesnek mondható. Rendőrök mindenütt, én meg odahajtottam megnézni hogy mi volt...

https://www.youtube.com/watch?v=kuriw4BsC0Q

A kommentekben megtalálta valaki hogy mi volt a rendőrségi látogatás oka.