Oldala 51 of 51 ElsõElsõ ... 41495051
Eredmény 501 to 506 of 506

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 80

1 Not allowed!
    ŐŐŐ izé... Remélem ezt egy barátságos, nem agresszív vitának tekinted.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 512
    Given: 956

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Szerinted ez bántalmazás? Ez Szeméremsértés. Miért kevered és viszed tovább?
    Ez csak vétség, nem bűncselekmény
    Kikívánkozik a jogász, bocsi.

1. A vétség és a bűntett is bűncselekmény. Annyi a különbség, hogy a bűntett súlyosabb.

2. A szeméremsértésnek már az alapesete is bűntett, nem vétség. Három évig terjedővel.

Van egy privilegizált esete is, az tényleg vétség, de az is bűncselekmény: "Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti."

Persze nem tudjuk, hogy ott pontosan mi történt.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,122
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Szerinted ez bántalmazás? Ez Szeméremsértés. Miért kevered és viszed tovább?
    Ez csak vétség, nem bűncselekmény, az elkövetőt nem kell megütni.
    Hogy jutott eszedbe, hogy pofán kell vágni?
    És nem, nem érdemled meg, hogy kiröhögjenek, ez már nyilvános, nem adtál ki senkit, csak véleményezted ami szíved joga.

Igen. Igazad is lehet több szempontból, a mezsgye igen keskeny, de fenntartom a véleményem, a csávó egy görény, a csaj meg ha csak egyszer tett neki ajánlatot akkor nem vétkes, bár lehetett volna kissé indirektebb is, ha többször akkor igen, zaklatás.
    A feminizmus szemétségei miatt ne adjuk azért fel a tradicionális úriemberségünket.

Szeméremsértés az lett volna ha a nő ledobja a ruháit és meztelenkedik mások előtt nyilvánosan, ahol nem kéne.

Az hogy erőszakkal megmarkolta valaki nemi szervét az nem csak szeméremsértés, hanem szexuális bántalmazás.

De utánanéztem hogy biztos legyek a válasszal.

Szexuális kényszerítés (BTK 196. §)

Ez bűncselekmény, nem szabálysértés.

Hogy jutott eszedbe, hogy pofán kell vágni?
    Úgy, hogy ha valaki csak úgy megmarkol, rád támad, akár igy is, azt önvédelemből pofán vághatod.

És nem, nem érdemled meg, hogy kiröhögjenek, ez már nyilvános, nem adtál ki senkit, csak véleményezted ami szíved joga.
    Arról beszéltem hogy engem is volt hogy megtámadt egy dagadt idősebb nő egy szórakozóhelyen, fogdosott folymatosan és megpróbált fellökni, nem egyszer, nem kétszer, többször is. És erről készitettem és szoktam beszélni. A feministák szoktak röhögő fejeket tenni a kommentemre.

Úriember nem alázkodik meg nő előtt sem, hanem gerincesen kiáll saját magáért is ha kell és ha van rá lehetősége.

ŐŐŐ izé... Remélem ezt egy barátságos, nem agresszív vitának tekinted.
    Igen, ez baráti vita.

Member grindrise86's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 44
    Given: 10

0 Not allowed!
    Éljen a totális egyenjogúság a nemek közt és legyünk tisztában a biológiai adottságokkal!

Szerintem nem is szabadna léteznie hímsovinisztáknak és feministáknak. Ember van és ember. Itt szigorúan a nemekre értem tehát bőrszínt, vallást satöbbit most mellőzzük mielőtt valaki kikezdi!

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 512
    Given: 956

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Szeméremsértés az lett volna ha a nő ledobja a ruháit és meztelenkedik mások előtt nyilvánosan, ahol nem kéne.

Az hogy erőszakkal megmarkolta valaki nemi szervét az nem csak szeméremsértés, hanem szexuális bántalmazás.

De utánanéztem hogy biztos legyek a válasszal.

Szexuális kényszerítés (BTK 196. §)

Ez bűncselekmény, nem szabálysértés.
    Ha az történt, hogy a nő a férfi akarata ellenére megfogta és markolta, igen, az szexuális kényszerítésként minősül. (De ahogy mondtam, egyébként még a szeméremsértésnek a legenyhébb esete is bűncselekmény, vétség. A szabálysértés pedig nem bűncselekmény, tehát se nem bűntett, se nem vétség.)

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 177
    Given: 358

1 Not allowed!
    Kérem, uraim, ha ezt nem fejezik be, én sikítok!
    Loco en el coco