Robotzsaru (2014)

Megláttam az Youtubeon hogy ingyen nézhető, úgyhogy megnéztem. Igazából kellemes csalódás volt. A történet hasonló, ebben is vannak érzések, morális dolgok is felmerülnek benne. A humor vissza van fogva, és jobban fókuszál a film Murphy családjára. A karakterek szerintem kevésbé kidolgozottak ez a film egyik negativuma szerintem. Akció van, bár nem érződik annyira valósnak hiába a CGI. Az eredetiben minden lövésnek súlya volt, itt mintha nem igazán lenne.

Viszont volt benne néhány hires szinész, jól játszottak. A rendkivül aljas médiát is megmutatja a film, az is tetszett. És persze az OCP mint szivtelen nagyvállalat is itt központi szerepben tűnik fel.

IMDB-n 6.1-en áll. Gondolom ez igy ok. Egy erős közepes. Legyen mondjuk 6.5 tőlem.

Biztosan fent van videán is, ott nem kerestem rá. Meg a Youtube-on lehet automata magyar felirattal is lehet nézni, bár én angolul néztem. Nem túl bonyolult benne a szöveg.

Érdekes ahogy a filmben arról beszélnek hogy "nem szabad megengedni hogy legyen egy újabb Irak vagy Afganisztán", erre most is kialakulóban van egy új háború. A film ezt nem láthatta előre...