Oldala 182 of 182 ElsõElsõ ... 82132172180181182
Eredmény 1,811 to 1,812 of 1812

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,166
    Given: 1,170

0 Not allowed!
    Leellenzőriztem mindent. A külsőt áttapogattam, áttöröltem nedves papirtörlővel, hogy ne legyen benne semmi. Tiszta. Aztán a kerékvázra duckt-tape, hogy ott is biztonságos legyen a dolog. Az is pipa. Szappanos viz a külsőre, hogy jobban rácsússzon a vázra. Oké. Kis hintőpor a belsőre, mert a profik úgy csinálják. Jobban igazodik a külsőbe, az is segit a feltételnél. Minden rendben, mindent úgy csinálok ahogy a videókban csinálják a profik.

Megrendeltem, itt a 2 új belső, meg a szerszámok is. Nagyon jó. Elkezdem feltenni, szuper. Kezd alakulni, NAGYON óvatos vagyok. Beteg vagyok, fáj mindenem, ki vagyok dögölve, de mindjárt kész. Az utolsó simitások, exra óvatosság. Aztán "Szzzzzz..." . És megint ugyanaz. Megint odacsipődött és megint leeresztett.

Frissités... 3. bent van, abroncs rajta. van kb. 25 centi amit képtelen vagyok ráhúzni. Félek a szerszámokat használni, mert elég egy mozdulat és ennek a guminak is annyi lesz.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,166
    Given: 1,170

1 Not allowed!
    Hát ez borzalmas volt... Egyelőre úgy tűnik hogy sikerült, de még várok. Felfújtam a kereket, sziszegést nem hallok. A kerék-kanál izét a másik irányból használtam, tehát nem befelé, hanem kifelé hajlattal. És kézzel feszitettem rá az abroncsot a kerékvázra...