2
| Thumbs Up |
| Received: 40 Given: 13 |
Én inkább csak olvasni járok ide.
| Thumbs Up |
| Received: 81 Given: 42 |
Jó a kérdés! Nekem rengeteg munka volt az elmúlt néhány napban plusz elintéznivalók. Jövő héttől szellősebb a program. Felkészülés szempontjából viszont nem történt semmi különös. Néhány élelmiszer és cucc rotálásán kívül nem végeztem mást. Kutattam új jármű után a maradék szabadidőben, erre szeretnék most fókuszálni jobban. Kavarog a fejemben néhány opció.
| Thumbs Up |
| Received: 95 Given: 8 |
Én meg házat és autot vettem, és koltozkodok, meg intézkedtek, plusz dolgozok. Sűrű pár hónap volt
| Thumbs Up |
| Received: 95 Given: 8 |
Szia. Sajnos nem tudtam földet venni, csak egy 1400 nem telket házzal, nagy garázzsal. 150 km-re a munkahelyéről. És ezért vettem egy új Subaru Forestert, azt holnap megyek elhozni. Kellett egy megbízható, keveset fogyaszto autó, ami 10 évig jó lesz. A házról majd rakok fel képeket, csak meg koltozkodok
| Thumbs Up |
Valami kétkerekűt amire nem kell se biztosítás se rendszám se extra adó se semmi és bónusz ha üzemanyag sem.
Egy komolyabb hagyományos hegyi kerékpárt biztosan beszerzek ezt már eldöntöttem. Plusz év végén majd lehet, hogy meglepem magam egy elektromos motorral (Surron, Freego, Talaria) de a zavaros jogi környezete miatt éshogy árammal megy annyira nem jön be. Barátkoznom kell a dologgal.![]()
| Thumbs Up |
Legalább jó értelemben kaotikus? Már ha lehet ilyet kérdezni!![]()
Sajnálattal hallom, hogy az a terv nem jött össze.Mindenesetre sok örömöt kívánok az új házhoz és a verdához! A nagy garázs az mindig szexi és 1400nm-en némi leleményességgel azért lehet jócskán kaját is termelni.
Nem lesz gáz a 150km-es távolság? Miért pont Subaru Forester, ennyire elterjedt arrafelé a Subi? Itthon elég ritka, bár épp tegnap láttunk egy Legacy Outbacket. Miből gondolod, hogy 10 évig jó lesz, hiszen még csak nem régen jött ki a legújabb modell?
Loco en el coco