Oldala 4 of 7 ElsõElsõ ... 23456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 61

Topic: Magyar Prepper Fórum felvarró?

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    túlélõ: nálam haza szeretet- nem politika de sajnos tudom mindent átszõ lassan

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..lehet hülyeség,de a feliratnál lehet elég lenne csak kezdõ betûk...ha valaki megkérdezi és elárulja a viselõ azaz õ dolga...de egy kis inkognitó nem árt....had egye a fene a buszon a másikat mi lehet az...ha meg fórumtárs...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,119
    Given: 1,132

0 Not allowed!
    Én tudom, de vannak akik nem tudják. Manapság már kokárdáért is verés jár. Már akkor is az járt érte, mikor még otthon voltam, azóta meg a híreket látva szerintem biztosan nem javult a helyzet. Betalálhatnak a piros-fehér-zöld miatt, aztán ha túlerõben vannak akkor abból semmi jó nem sülhet ki.

Érdekes hogy itt mindenki büszkén viselheti az amerikai zászlót, tisztelet övezi és senkit nem vernek meg érte. Sok betelepült mexikóiban is elõjön a patriotizmus szikrája, tõlem is veszik az amerikai zászló felvarrókat és a "Don't Tread On Me" felvarrókat a spanyol nevû vásárlók. Magyarországon ilyen nincs, ott veszélyes a magyar zászló.

Member Hyster's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    jövõhéten én teljesen ráérek, még hószünetünk van, ha gondoljátok 2-3 variációt az itt elhangzottakból össze tudok szerkeszteni csütörtök-péntekre.
    kovi 78 ne érts félre, szép ötlet a nagy magyarország, de egyrészt sajnos ma már negatívan azonosítják sokan, másrészt hiszem, hogy valamilyen szinten pont nekünk kell két lábona földn állni.
    Úgy gonlom, a jelvény, vagy logo vagy miegymás inkább fejezze ki azt mit csinálunk, ahogy gondolkodunk, valamennyire keltse fel pozitívan az emberek figyelmét.
    Esetleg szerdáig várok javaslatokat a jelmondatra, és mondjuk megkérjük Tulelot, hogy utána bocsássa szavazásra õket a demokrácia jegyében
    Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, mirõl van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegõbe, Pelikán.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 44
    Given: 17

0 Not allowed!
    Ide is beszúrom akkor a logó gondolatomat:

A színeket ne nézzétek csak az ábrákat, a lábszárcsontokat meg képzeljétek gázmaszknak!

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Egyébként, véleményem szerint, tényleg szüksége lenne a fórumnak egy logóra, ami a fórum sajátja. Már ha felvarrón gondolkozunk.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    nagyon jók de a feliratot lehagynám mert nem mindenki értelmezi jól. elég az MPF rövidités szerintem

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    nagyon jók de a feliratot lehagynám mert nem mindenki értelmezi jól. elég az MPF rövidités szerintem
    Lesz belole valami? Ha csak az MPF rovidites lesz rajta, akkor olyanok leszunk mint a 3 betus amcsi kormanyugynoksegek! FBI, CIA, stb.... En vennek belole, a teljesen zold tetszik.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Ezeket még februárban csináltam.