0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Függõágyaknál szerintem amúgy nagyon számít a függõágy mérete, nekem ez a tapasztalatom. Kicsi (mondjuk 2 méternél rövidebb) függõágyban képtelen vagyok aludni, csak döglésre jó, viszont többször nagyon jól aludtam nagy (2 személyes és elég hosszú) függõágyban, igaz az ilyenek már elég nehezek is.
Kicsit kisarkítva kell érteni amit leírtam és nem konkrétan a cikk íróit akartam bírálni csak egy általános jelenségre hívtam fel a figyelmet .
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Minden esetre elég fura, hogy arrafelé ilyen frissenkivágottnak tûnõ, serdülõ fák fekszenek a földön. Ha mégis, akkor Frédinek és Béninek nagy szerencséje volt. Ilyen ágyat építeni akkor is vicc részükrõl...gumitúlélõk forsure
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Még árban sem olyan vészes..mondjuk még pár ezrest ledobhatna magáról![]()
| Thumbs Up |
Amikor néztem, pár hónapja akkor 15500 volt!Gondolom az elszabadult Euro ár miatt most drágább a beszerzés. Egyébként ennyiért sem sok.
| Thumbs Up |
Fel volt függesztve a bolt plafonjára, így a csomagméretet sem tudom, de ha szombaton lesz idõm beszaladok a boltba és jobban megsasolom a kedvedért!Meg persze engem is érdekel!
![]()
| Thumbs Up |
Jó lenne ..mostanában nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy az idei szezont függõággyal nyomnám le..
A ticket to the moon ágyak jók könnyûek, és kényelmesek..sok tesztet látok róluk..11.800ért hozzá lehet jutni. de nem hittem el, mikor megláttam, hogy az esõvédõjéért 14 ezret kérnekmiii.jpg
Egybõl gyanús, mikor a leves olcsóbb mint a hús..
| Thumbs Up |
Ezzel is tudnád helyettesíteni! Nekem van és nagyon jó ponyva! 9 nm. Ha több "fület varrsz rá akkor rengetegféle menedék is készíthetõ belõle. A csövek és cövekek nélkül a ponyva csak 800 gramm! Ennél praktikusabb menedéknek valót én még nem találtam. Kicsire hajtható, könnyû, vízálló és oliv zöld. Csak ajánlani tudom! Ja! Van a csomagban 7*4 méter igen jó minõségû zsinór aminek az ára ha külön venni akarsz 80-100 Ft/m!
http://www.decathlon.co.hu/napvedo-s...rp-keki-1.html
Last edited by Erdõjáró; 02-28-2014 at 10:56 AM.