Oldala 4 of 14 ElsõElsõ ... 23456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 135

Topic: Függõágy

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Nem tudom volt-e már:
    https://www.youtube.com/watch?v=AJlEQpcbM1I

Tesztelve, két embert is elbír!

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Erdõjáró Hozzászólás megtekintése
    Hogy mi a pontos típusa azt nem tudom, de konkrétan körbetapiztam ott a boltban néhány hónappal ezelõtt és azt kell mondjam, hogy tényleg jó cucc. Legalábbis nekem tetszett!
    http://www.militari.hu/index.php?item=cikk&cikk_id=615

Na tegnap felhívtam a boltot ezzel kapcsolatban..A márkája érdekelt, meg hogy lehet é róla esetleg több képet látni...Azt mondták, hogy valószínû német és MFH márkájú..képeket így sem találtam.
    Kérdezõsködtem még róla...sajnos a moszkítóháló nem levehetõ és az esõtetõ minõségéért sem tenné a kezét a tûzbe az eladó..Ezen kívül tartós anyagokból van és jó a tapasztalat vele.
    Ennyit tudtam meg..

0 Not allowed!
    Szombaton nem tudtam menni, mert ügyeletre kellett vinnem a fiamat, de pénteken egész nap szabad leszek, bemegyek és csinálok képeket, ha megengedik. Meg lecentizem a csomagméretét. Mérleget nem viszek!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Erdõjáró Hozzászólás megtekintése
    Szombaton nem tudtam menni, mert ügyeletre kellett vinnem a fiamat, de pénteken egész nap szabad leszek, bemegyek és csinálok képeket, ha megengedik. Meg lecentizem a csomagméretét. Mérleget nem viszek!
    Szolnokon nincs raktáron, Kecskeméten is csak 1 db van..Reméljük addig nem viszik el
    Állítólag csomagjában van, de jófejek tehát biztos megengedik a kibontást is..

Amúgy Ticket to the Moon-al van valakinek tapasztalata?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    a vízállóság problémakörén nem segít egy jófajta impregnálószer, amivel befújjátok a tetõponyvát?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!

0 Not allowed!
    No kéremszépen!

Voltam a boltban! Tényleg csak egy darab van nekik most. Az ami a plafonra van felszerkesztve. Még mindig 15500-ra volt beárazva. Jobban megnéztem. A teteje szerintem teljesen rendben van, elég erõs, vékony és vízlepergetõ anyag. Jégesõt biztosan nem bírja, de egy normál sátorhuzatnak bõven megfelel! A szúnyogháló rész semmi extra, pont mint a sátrak szunyog háló bejárata. Viszont a fekvõ felület valami iszonyat erõs ponyva! Ha a varrások bírnák, akár egy ökröt is kibírna! Nem dupla, úgyhogy szigetelésként max egy polifouamot gondolnék beletenni. Ami szerintem gyenge pontja, az a hálót és a fekvõ felületet összezáró zip-zár. Apró fogazatú mûanyag. Szerintem nem sokáig bírja a strapát. De lehet, hogy ha nincs az egész nagyon túlfeszítve, akkor nem probléma. A varrások erõsnek tûntek! Mivel csak ez az egy volt így a csomagméretet és a tömegét, csak saccolni tudom. Lemértem a "zsákját", az 48*37 cm. Ez megtöltve Kb.:38*28 cm. A tömege szerintem 2-2,5 Kg. Összességében azt mondom, hogy megéri az árát így ránézésre! Én persze, mint minden felszerelésem, tuningolnám egy kicsit, de így is teljesen megfelelõ lehet egy 3 évszakos "menedéknek".

Remélem segítettem a döntésben!

Szerintem, ha többen összebeszélnétek ha venni akartok akkor telefonon tudnátok némi kedvezményt kiharcolni!!!! Jó fej a boltos és én tudom, hogy milyen árréssel dolgoznak!

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Amúgy Ticket to the Moon-al van valakinek tapasztalata?
    nekem van egy TTM. nyárra jó, kicsi, könnyû, alig foglal helyet a zsákban. az egyetlen hátránya, hogy oda kell figyelni rá, nem jó a földön rángatni, nagyon erõs de vékony anyag, kiszakadhat. Ha már feltetted valahova, akkor teljesen jó. Érdemes hálózsákba bújva gyakorolni a beszállást, de két perc rájönni, hogy egyszerû belefordulni, utána meg már úgyis alszik az ember. És olcsó is.

Ha akarjátok csinálok képeket.
    Last edited by pappito; 03-16-2014 at 08:36 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi..hasznos tapasztalatok..hamarosan élõben is kipróbálhatom

A topic keresõszavai: