0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
800_800x600.jpg
Miért ne pont fekete nem lett volna, de megrendeltük..
Mil-Tec, Assault II.
Egy dolog amit viszont nem értek, még pedig a mérete. Láttam már 30-37-50l es adatot is ugyanerre. A szemem elõtt a katalógusban "Ca. 50l" volt, ami annyit tesz kb. 50l javítson ki valaki ha tévedek. Létezhet, hogy más gyártó(M Tramp, mil tec....) más méretekkel dolgoznak?!?!nem hinném..
| Thumbs Up |
Doom, ránézésre olyasmi, mármint akkora lehet mint a tiéd, talán egy kicsit kisebb. Az viszont biztos, hogy amint megvan teletöltöm vízzel és kiderül hány literes a nyavajás![]()
| Thumbs Up |
"Egy dolog amit viszont nem értek, még pedig a mérete. Láttam már 30-37-50l es adatot is ugyanerre. A szemem elõtt a katalógusban "Ca. 50l" volt, ami annyit tesz kb. 50l javítson ki valaki ha tévedek. Létezhet, hogy más gyártó(M Tramp, mil tec....) más méretekkel dolgoznak?!?!nem hinném.."
nekem szinte ugyan ilyen van csak Maxpeditionban az 25 literes.
http://www2.knifecenter.com/item/MX0...-Foliage-Green
| Thumbs Up |
Egy rövid vélemény az 5.11 rush 72 hátizsákrol.( sokmindent még nem tudok írni mert csak pár napja jött )
43 literes,anyaga( 1000D nylon ) hasonlo a tavaly vásárolt Maxpedition falcon 2 (1050D) ,de szerintem annak vastagabb meg kicsit erössebb az anyaga pl itt a tetején vettem észre:DSCF0100.jpg
a különbség a két hátizsák között amugy ennyi:
DSCF0095.jpg
De tetszik biztos erõs meg sokat kibir,rengeteg zseb van benne,meghát minõségi márka,föleg utazás,turázás és bob célra vettem,49 ezer ft postaköltséggel itthonrol.
| Thumbs Up |
Ez hany literes? A 30/36-os? Itt van ketto, a kisebbik elmeletileg 20l-es... image.jpg
| Thumbs Up |
londonercsecse, pofásan néz ki a BOB-odGondolom benne van minden.. ha neked belefért, akkor nekem is belefog..
![]()
így nem is érdekel, hogy hány literes.. Szerintem jól pakolható és molle rendszerû, ezért választottam. Használjam egészséggel!!
Van valami tanácsod vagy praktikád a pakoláshoz?