Oldala 32 of 51 ElsõElsõ ... 22303132333442 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 311 to 320 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    Nincs sajnos Paypal-om, kedden megtudok érdeklõdni mindent.. Felpatentozott heveder nincs, tekercsben van és olyan méreted ad/vág amilyet szeretnél ugyan ez a helyzet a tépõzárral. A patentozás egyébként nem nagy ördöngõség
    "Ezt vettem" #961 hozzászólás itt addig is van egy kép, #965 ben írtam pár sort a patentolásról.
    A patentolásról és menetérõl tehetek fel pár képet ha gondolod..
    Az kiraly lenne! Koszi! A tepozarat hogyan lehet felrogziteni a hevederre?

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nincs sajnos Paypal-om, kedden megtudok érdeklõdni mindent.. Felpatentozott heveder nincs, tekercsben van és olyan méreted ad/vág amilyet szeretnél ugyan ez a helyzet a tépõzárral. A patentozás egyébként nem nagy ördöngõség
    "Ezt vettem" #961 hozzászólás itt addig is van egy kép, #965 ben írtam pár sort a patentolásról.
    A patentolásról és menetérõl tehetek fel pár képet ha gondolod..
    azt a pár sort én is olvastam és bunkó módon azóta sem köszöntem meg , de egy részletesebb leírásnak (akár képekkel is) nagyon örülnék!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Holnap teszek fel képeket a folyamat menetérõl..
    A hevederre a tépõzár rögzítésére a legjobb megoldás a varrás, legjobb a bõrvarró cérna. Kézzel nehezebb és idõigényesebb varrni, géppel meg meg kell tanulni..(egyenlõre nekem sem megy úgy igazán)
    Kreatív magyar létemre átvillant az agyamon, hogy tûzõgéppel összetûzöm õket, de az nem lehet valami tartós megoldás
    Egyébként ilyen dupla rögzítésû(patent+tépõzár) egyedi hevederféléket szeretnék csinálni molle rendszerhez.
    20140519_132428.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Hello! Erdekelne a dolog. Paypal-od van? Vagy anyam sarga csekkel... Kene valami lista/ar/kep, hogy ki tudjam talalni. Olyan heveder nincs, ami fel van pattentozva/tepozarazva? Fekete s zold is kene.
    a tegnapi hozzászólásom és képem elveszett az éterbe.. sebaj..
    Csak annyit írtam benne, hogy legjobb varrni a tépõzárat a hevederhez, bõrvarró cérna ajánlott(qvaerõs), de kreatív magyar létemre átvillant az agyamon, hogy összetûzni is lehetne irodai tûzõgéppel. Csak persze az egy idõ után rozsdásodik és és nagyon gyenge (kb.mint a molyfing), arról ne is beszéljek, hogy nem rugalmas és nem valami esztétikus(mondjuk ez nem látszódik)és még sorolhatnám...
    A varrás kézzel idõigényes fõleg vastag anyagok esetében(sajnos messze még a nyugdíj), géppel meg még nem tudok. pontosítok, egyszer már varrtam..
    Ígértem a patentolásról képeket, "Csináld magad" topikba feltöltöm.

Voltam a korábban említett boltban érdeklõdni.. árakról méretekrõl színekrõl

Hevederek:
    Fekete: 2-3-4-5cm széles ár 60-66-90-120 Ft/ fm
    un. Kekizöld: 2-3-4 cm széles ár 60-66-90 Ft/fm
    Csatok:
    Csak Fekete:2-3-4-5 cm-es hevederhez ár 45-60-90-180Ft/db
    Vannak nagyon pici csatok több méretben 75-120Ft/db áron (olyanra gondolj mint a Paracord karkötõkhöz használnak)
    Ja és mûanyag csatok persze.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 991
    Given: 1,008

0 Not allowed!
    Nem veszett az el, csak nem szóltál én meg nem vettem észre hogy kimoderálta a fórum. De most megláttam és engedélyeztem a hozzászólást.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm szépen Tulelo!
    Amúgy, én se vettem észre hogy szólnom kellett volna

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    a tegnapi hozzászólásom és képem elveszett az éterbe.. sebaj..
    Csak annyit írtam benne, hogy legjobb varrni a tépõzárat a hevederhez, bõrvarró cérna ajánlott(qvaerõs), de kreatív magyar létemre átvillant az agyamon, hogy összetûzni is lehetne irodai tûzõgéppel. Csak persze az egy idõ után rozsdásodik és és nagyon gyenge (kb.mint a molyfing), arról ne is beszéljek, hogy nem rugalmas és nem valami esztétikus(mondjuk ez nem látszódik)és még sorolhatnám...
    A varrás kézzel idõigényes fõleg vastag anyagok esetében(sajnos messze még a nyugdíj), géppel meg még nem tudok. pontosítok, egyszer már varrtam..
    Ígértem a patentolásról képeket, "Csináld magad" topikba feltöltöm.

Voltam a korábban említett boltban érdeklõdni.. árakról méretekrõl színekrõl

Hevederek:
    Fekete: 2-3-4-5cm széles ár 60-66-90-120 Ft/ fm
    un. Kekizöld: 2-3-4 cm széles ár 60-66-90 Ft/fm
    Csatok:
    Csak Fekete:2-3-4-5 cm-es hevederhez ár 45-60-90-180Ft/db
    Vannak nagyon pici csatok több méretben 75-120Ft/db áron (olyanra gondolj mint a Paracord karkötõkhöz használnak)
    Ja és mûanyag csatok persze.
    Hello! Holnap irok privatban, s megbeszeljuk a reszleteket. Koszonom!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Kérdés, mfh vs miltec

Sziasztok!

Tapasztaltabbak véleményét szeretném kérni! Szerintetek melyik táska érné meg jobban? Ez az MFH vagy inkább ez a Mil-Tec? Elsõsorban amolyan 72 órás/BOB zsáknak kéne.

Elõre is köszönöm!

Üdv.: T.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló tehleader Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Tapasztaltabbak véleményét szeretném kérni! Szerintetek melyik táska érné meg jobban? Ez az MFH vagy inkább ez a Mil-Tec? Elsõsorban amolyan 72 órás/BOB zsáknak kéne.

Elõre is köszönöm!

Én a miltecet venném. Egy éve vettem eg hasonló mfh assault packot, 13-14 kg cuccal benne az egyik vállpántja kereken 2 (kettõ!) nap után leszakadt alul. Vissza lett varrva, 3 nap múlva felül is félig lejött, és visszavarrni sem lehetett. Miltec hátizsákom nem volt még, de sok kisebb cuccom van tõlük, és eddig egyikkel sem volt gond.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm!
    Nekem is van egy miltec kulacs+csajka kombóm, az is korrekt cucc, remélem akkor a táskáik sem rosszak!