Oldala 28 of 51 ElsõElsõ ... 18262728293038 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 271 to 280 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Henrietta1 Hozzászólás megtekintése
    Igen, tudtuk... (És teljesen igazad van, mint mindig... ) Sõt, a feminizmusnak nem csupán a klasszikus értelemben vett család szétverését köszönhetjük, hanem a férfi és nõ közötti egység szétrombolását is.

Példaként egy cikk, hogy hova vezethet a feminizmus:

http://kuruc.info/r/6/93346/

Valamint egy másik, aminek minden szavával egyetértek:

http://www.ferfihang.hu/2014/06/02/a...-foga-feherje/

..nahát ezek csak szánalmas zombik,nem tétel,nem kell velük foglalkozni...mint mindennek és mindenkinek az ad hatalmat ha foglalkoznak vele.....emlékeztek a filmben mikor megfordult mindenki és azt mondta a boszorkánynak..."elfelejtünk"...és megszûnt a hatalma...

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Neked is üdv MREVOLUTION!

Igen, jól sejted... annak idején rajtam kívülálló okok miatt jobbnak láttam egy idõre törölni a regisztrációm (csupán biztonsági okokból)... Természetesen a fórumhoz vagy éppen a fórumtársakhoz semmi köze nem volt a dolognak és azóta elhárultak az "akadályok".
    Igen, már volt egy hosszabb "beszélgetésünk".

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    .... ennek mi köze a prepperkedéshez,a felkészüléshez,az önvédelemhez??????......

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    .... ennek mi köze a prepperkedéshez,a felkészüléshez,az önvédelemhez??????......
    Abszolúte semmi. Talán csak annyi, hogy prepperek "vitatkoznak" egymással a fórum "Általános beszélgetés (Kötetlen beszélgetés nem-prepper témákbanról.)" részében. Ha az álláspont-ütköztetés konkrét témájára és módjára célzol, akkor viszont az az õ magánügyük. Ha úgy gondolják, hogy a fórum (és a világháló) nyilvánossága elõtt vívják a csörtéjüket, hát tegyék!

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    bakker mirõl maradtam le
    eddig nem nagyon olvastam ezt a topicot de most vissza olvasom...
    véleményemre ne legyetek kíváncsiak pedig van
    drága Wannabe barátom komoly csatába mentél bele

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Épp ezért hoztam át a vadászat topicból.
    Ha megfigyelted, Mrevolution a múltban minden topicot szétoffolt az ilyen személyeskedõ egyéb témáival, de ezt jól tudod, veled is volt valami vitája.
    Remélhetõleg már konstruktívabb, megelõlegezzük neki a bizalmat.
    ...Óóóóó...nekem nem volt vele bajom....egy pár röpke boldog órára kiscicává változott az anyatigris...én ezt a Mrevolutiont várom vissza....a többivel nem tudok mit kezdeni....tudjátok mint a mondásban....

...Mi a különbség Nõ és a Férfi között??...a Férfi húsz évig emlékszik öt percre..a Nõ öt perc alatt elfelejt húsz évet....

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Komolyan, nem értem. Egy családban megvan a férfi és a nõ. Itt pont. A feladatuk adott.
    Mirõl is beszéltek?

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    ha ez a kívánság... legyen úgy, ahogy a mondás tartja: a férfi a fej, a nõ a nyak...
    Azért, ne szédüljél meg.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Nem szoktam olvasni ezt a topicot, de szóljatok ha túlmegy a beszélgetés egy normál határon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Hát, Wannabe kartásrssal már a vallásos topikban összerúgtuk egyszer a port, nem beleszólva ebbe a fennkölt társalgásba azért megjegyezném, hogy dícséretesen ragaszkodik az álláspontjához, és ez becsülendõ a mai rugalmas, köpönyegforgató idõkben. Nem csoda, ha két ilyen erõs ego találkozása szikrát vet, mint a kardok a csatamezõn

Szóval ez még messze a határon innen van, és ha épp van rá idõ, még szórakoztató is.

De, hogy olajat öntsek a tûzre (no offense, csak úgy idetévedtem, és az utolsó három oldalnyi szövegbõl ez jött át), a feminizmus az a sovinizmus pepitában, mindkettõ ugyanaz a sz.r.