0
| Thumbs Up |
| Received: 9 Given: 0 |
Vegyél egy Lifesaver Jerrycan-t, vagy ha nagyobb kell akkor egy C2-t. Ha ez sem elég akkor a GE Veresen gyárt vízszûrõket ( bár nem halandóknak) például a nemzetközi ûrállomásra.
Itt jegyzem meg, hallani olyan pletykákat, hogy a GE víztisztító állomásokat át akarják tervezni, mert túl jók. Afrikában évek óta mûködnek gondozásmentesen. De ez kinek éri meg?
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Tudsz valami boltot, elérhetõséget ahol meg lehet nézni, venni?
| Thumbs Up |
Pityu bá. Hogyan találom meg a Riana 47-es hsz-t?
Nem értékeltem túl a fórumot, de minimálisan némi válaszokat vár az ember, úgy mint most. Még akkor is ha hiányos a tudásunk. Azért vagyunk, hogy összedugjuk a fejünket.
Rianának írtam, nem néked, csak pontatlanul írtam.
Ebben a topikban lévõ hozzászólásom: #47 ajánlottam néki.
Azért nem ajánlom, hogy ott vegyétek mert én nagyon drágán vettem, és nem teszem közszemlére.
Más, Bagaméri kérdezte.
Kinek van tapasztalata a benzin és fõleg a gázolaj hosszú távú tárolásáról? Semmi.
De van javaslat, de ez is drága, hát tessék. 50 liter benzinhez elég.
Liqui Moly Benzin Stabilizátor adalék 250ml
Itt a másik amit a kisgépjavító mûhelyben használnak, kitûnõ ez is 1 évig tartósít. Csak te nem veheted meg. Ezért nem linkeltem eddig.
Oleomac ADDITIX 2000 üzemanyagfrissítõ 125 ml
Last edited by Pityubá; 11-15-2014 at 11:25 PM.
| Thumbs Up |
Köszönöm Pityu bá.
Nincs itt egy vegyész köztünk?
Olvastam, hogy amerikában a légvédelmi vezetési pontnak több százezer literes diesel olaj tárolója van. Nem hiszem, hogy csak 1 évig jó. Talán kerozint tárolnak? Ahhoz csak adalékot kell tenni.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
vagy diselt csak adalék mentesen.
| Thumbs Up |
Benzint fém ill. mûanyag kannában tároltam a láncfûrész és a rotációs kapa (négyütemû) ill. robogó részére több mint egy évig és semmi problémát nem tapasztaltam ezen gépek mûködése során. Egyébként meg ki kell próbálni és akkor láthatod, hogy a fórumokon mennyi levegõmasszírozás van...
| Thumbs Up |
Kedves szfenikus.
Itt prepperkedünk. Nekem is amíg lehet kapni palackos vizet, akkor azt isszuk. Mi van ha tényleg beüt a krah? Na akkor kell nekem az esõvizet ihatóvá tenni. Ezen kívül van egy kis házam a telken, az Isten háta mögött. Ott is jó lenne, mert akkor nem kellene kannákban tárolnom az ivóvizet. Az max 1-2 hónap.
Köszi a fáradságodat.