Oldala 14 of 14 ElsõElsõ ... 4121314
Eredmény 131 to 135 of 135

Topic: Gyógynövények

Gyalogos
    Guest

0 Not allowed!
    Karácsonyi ajándékom a fórumnak.
    Összegyûjtöttem az ünnepi túlzásba vitt evések következményeire, emésztési zavarokra, puffadásra, émelygésre, stb. a természetes megoldásokat. Ezek mind önállóan is hatnak (párat bekeverve még több okozatra jók, a legtöbbjük még bakteriális gyomorfertõzésekre is).
    Vérehulló fecskefû, kurkuma, apróbojtorjánfû, gyermekláncfû, feketeretek, kutyabengekéreg, katángkóró, máriatövis, borsikafû, édeskömény, borsmenta, fodormenta, szurokfû, gyömbér, kömény, zsályalevél, sóskaborbolyagyökér, cickafarkfû.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    http://pozitivnap.hu/technika-es-tud...k-a-balatonnal

2015. március 27-én a próbaüzemet követõen megnyitja kapuit a Gyógynövény-völgy ökoturisztikai Látogató- és Oktatóközpont Zánkán.
    Egész évben hazánk egyik legváltozatosabb gyûjteményével fogadják az érdeklõdõket: az évszaknak megfelelõen több mint 500 gyógynövény fajjal ismerkedhetünk itt meg izgalmas és interaktív programok segítségével.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 504
    Given: 934

0 Not allowed!
    Kava-kava, gyakorlatilag épp berúgtam tőle. (Bár én alkoholt pont nem iszom.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Kava-kava, gyakorlatilag épp berúgtam tőle. (Bár én alkoholt pont nem iszom.)
    Érdekes, hogy itthon még ez sem forgalmazható emberi fogyasztásra, csak botanikai és analitikai célra árusítható. Persze az már a te dolgod, hogy vásárlás után milyen célra használod. Érdekes tapasztalat volt, mértékkel fogyasztva szerintem kiváló alternatívája az alkoholnak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Érdekes, hogy itthon még ez sem forgalmazható emberi fogyasztásra, csak botanikai és analitikai célra árusítható. Persze az már a te dolgod, hogy vásárlás után milyen célra használod. Érdekes tapasztalat volt, mértékkel fogyasztva szerintem kiváló alternatívája az alkoholnak.
    Máshol Európában emberi fogyasztásra is forgalmazható, de nem tudom pontosan az országokat.