Oldala 113 of 162 ElsõElsõ ... 1363103111112113114115123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,121 to 1,130 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tulelo: nyugodtan átrakhatod a megfelelõ topicba a hozzászólásomat, mert az tényleg OFF volt a részemrõl, de viszont hasznos tapasztalatokat hordoz.

Csak hogy visszatérjek témához:

- Rendszerezgettem a (kis)BOB-ot (legalábbis az készül lenni). Raktam bele öngyújtót, ragtapaszt, lapos elemet, sót, fûszerpaprikát, egy kis pálinkát parafadugós üvegben és gáztöltõt (ezek cserealapnak is megteszik), gumikesztyût 2 párat és némi elektromos vezetéket.
    Ami már benne volt:
    jegyzetfüzet(kis naptár)+ceruza, gyufa, öngyújtók, gyertyák, magnéziumos tûzszerszám, kis lámpa, cellux, szigetelõszalag, többféle drót, csavarhúzó, multitool, nagy lámpa, villanypásztor 3 m(erõs).
    - Megmostam egy tucat régi üdítõs üveget (Traubisoda fõként, a 90'-es évekbõl) és parafadugókkal lezártam azokat. Jó lesz majd pálinkának, ecetnek, vagy szörpnek.
    - Szortíroztam a cuccokat, az utóbbi hónap elsõ felében. Nincsenek egy helyen és nem is lesznek. Ha bárki is betörne és felásná a kertet, akkor sem találná már meg a pakkokat. Vannak annál jobb helyek is.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mit prepperkedtem ma? Vettem pár doboz gyógyszert és mindjárt megyek fátvágni.

Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    Pedig nem ártana hogy az észosztásnál, repetázzál.. és nem is csak 1x!
    Jó tanács ( bár tudom, hogy nyállal fogsz rá felelni...)
    Nem kell minden témába "beleokoskodnod"! Nem azzal lesz valaki elismert itt (és az életben is), hanem a kevés de velõs és más számára hasznos írásoktól, kinyilatkozásoktól.
    A te beírásaid többségére ráillik az " okosabb maradtál volna, ha meg sem szólalsz " régi bölcsesség.
    És ezt sem bántásként írom, csak hogy kicsit gondolkozz el ezen hogy esetleg innentõl letett higgadtabb és megfontoltabb beírásaid, végre ne csak konfliktust off beírásokat hozzanak magukkal.
    (Bocs Túlélõ és a többi olvasó! Kérem, hogy ez a beírás is menjen egy off topikba! Köszönöm!)
    Nem szándékozok "beleokoskodni" minden témába, de ha valaki hülyeségeket propagál azért szóvá teszem.
    Tudtad például ha valaki egy betegnek az orvosi "utasítás" ellenére természetes gyógymódot javasol, és a beteg bizonyíthatóan a gyógyszer elhagyása miatt elhalálozik az emberölésnek minõsül?
    Tudtad például hogy a születéskor várható átlag élettartam az elmúlt száz évben majdnem megduplázódott?
    Tudtad például hogy a tifusz halálozási aránya 20-30% volt a múlt század elején, jelelneg 2-3%?
    Tudtad például hogy a 100 évvel ezelött a csecsemõk ~20%-a nem érte meg az egy éves kort, míg ma ez a szám ~1%?
    Tény hogy a gyógynövények sok betegségre megoldást jelentenek, ahogy az is tény hogy sok gyógyszer növényi alapú, de biztos vagyok benne hogy sokan nem lennének itt a modern "orvostudomány" nélkül.

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    DSCN1262[1].jpg

elkészült még 1 fõzõ

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    DSCN1262[1].jpg

elkészült még 1 fõzõ
    Gratulálok a sikerhez. Oldalról is mutasd meg ha kérhetném. Az a fajta aminek a készítésérõl cikket írtam az MTTP-n ?
    A felsõ rész nyitottságáról gondolom.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    igy van Piyubácsi! ott találtam hozzá a leirást!

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Nem szándékozok "beleokoskodni" minden témába, de ha valaki hülyeségeket propagál azért szóvá teszem.
    Tudtad például ha ....
    Ok, tedd azt, ha úgy érzed, hogy ezzel segítesz a fórumnak...
    (..mintha lónak imádkoznék..)
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    igy van Piyubácsi! ott találtam hozzá a leirást!
    Használd egészséggel.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 142

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Szerintem az elsõ és legfontosabb, hogy az immunrendszerünket karban tartsuk, ez a megelõzés. Ha jelentkezik egy tünet, akkor én elsõként a természetes anyagokat hívom segítségül ami az esetek 90%-ban használ ez a természetes kezelés. Ezek után, ha nem használ a természetes megoldás, akkor fordulok a gyógyszerkészítményekhez (évente átlagosan 1 alkalom és az sem komoly).
    ...
    -Ne akarj függni semmitõl sem
    ...
    -a finomított Élelmiszerek használatának visszaszorítása
    ...
    -legyen fizikai szempontból is aktív az életünk
    Szia,

A fentiekel nagyon egyetertek!

Bel

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    köszönöm szépen..elnézést de nem tudok ma már másik képet tenni fel ( lemerult az akum)

Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ez nem a gyógynövényes és nem a gyógyszeres topic.
    Szia,

tudom, csak a két legolvasottabb topic ez és a "Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)". Úgy gondoltam itt érem el a legtöbb embert, mert szerintem ez a téma fontosabb, mint hogy a gyógyszeres topicban (csak) pár ember elolvassa. Lehet egyszer életeket menthet, ha most pár emberben megmozdul valami.

Amúgy már szeritnem elég sokan olvasták, így áttehetõ a fenti topikokba.

Köszönet és bocsánat azoktól, akik már rég betáraztak gyógynövéynekbõl és antibiotikumokból. :-)