0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nekem lejött a filmben, hogy hetekig éhezett és teljesen legyengült, + mérgezés. Mondjuk számomra furcsa volt, hogy a szarvas megromlott egy óra alatt, ott kezdõdik, hogy vagy 3 napig rohasztani kell a vadhúst bõrében, de ha nem volt sója... De hát film.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
mar egyszer regen vegigneztem ezt a videot, most majd ujra megnezem egy jo pizza mellet
amugy a komment resz elkepeszto. van egy ket igazi barom akik leszoljak a sracot csak azert mert beismerte, hogy idonkent felt meg egyedul erezte magat. kozben ezek az emberek maguk egy napot nem voltak meg kempingezni eletukben soha.
Thumbs Up |
meg azert akarhogy is nezzuk az ember tarsas leny. 3 honap egyedul azert megviseli az embert. emlekszel meg az alone-ra? ott is voltak akik csak azert adtak fel mert nem birtak a maganyt es ott senki nem toltott 40 napnal tobbet egyedul!
az meg a masik, hogy az amerikaiak kozul (hiaba van sok medve az usa-ba) is sokan eletukbe nem lattak meg vadon elo allatot. egy medvevel valo talalkozas meg annak is ilyeszto lehet akinek volt mar hasonlo tapasztalata. megint csak az alone-t tudom felhozni peldanak. az eslo 4-5 ember ha jolemlekszem pont a medvek meg a pumak miatt adta fel.
ugyhogy ja, kivancsi vagyok, hogy azok kozul akik igy leszoltak mennyien birtak volna ki mondjuk csak 1 honapig?