Oldala 48 of 51 ElsõElsõ ... 384647484950 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 134
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló haven Hozzászólás megtekintése
    ... És nem szeretem a kívül rögzített nagy és nehéz dolgokat. Ha azt mind felrakod, nagyobb lesz a térfogatuk, mint a zsákodnak magának. Nekem az zavaró
    És a súlypont, meg a hátizsák kényelme is változni fog elég sokat...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    És a súlypont, meg a hátizsák kényelme is változni fog elég sokat...
    hogyan?

ha veszel ket zsakot az egyik 30l a masik meg 55l es ugyanugy pakolod meg oket. annyi lesz a kulonbseg, hogy a 30l-es zsakon a halozsak (alul) meg a matrac (felul) kivul lesz. de attol meg ugyan ott fognak elhelyezkedni mint az 55l-es zsaknal. csak ott belul lesznek.

hogy valtoztat a sulyelosztason a kivulre pakolas ha ugyan ott van mintha a zsakon belul lenne?
    a kenyelmnel ugyanez, hogyan valtoztatna a kenyelmen a kivulre pakolas?

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    hogyan?

...

hogy valtoztat a sulyelosztason a kivulre pakolas ha ugyan ott van mintha a zsakon belul lenne?
    a kenyelmnel ugyanez, hogyan valtoztatna a kenyelmen a kivulre pakolas?
    Eddigi tapasztalataimat írtam csak.
    Amit kívülre teszel(nem moll-zsebbe), azt sajna nem tudod eléggé stabilan rögzíteni ahhoz, hogy nem mozogjon kicsit sem.(lehet nekem nem sikerült csak?)
    Illetve a külsõ dolgokba mindig beleakadok, ami engem zavar.
    Nem a súlyELOSZTÁS hanem a súlyPONT fog változni, ami mozgás közben problémát okozhat(minél magasabbra kerül, annál könnyebb elesni, kibillenni menet közben(vagy buszon-vonaton).
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Eddigi tapasztalataimat írtam csak.
    Amit kívülre teszel(nem moll-zsebbe), azt sajna nem tudod eléggé stabilan rögzíteni ahhoz, hogy nem mozogjon kicsit sem.(lehet nekem nem sikerült csak?)
    Illetve a külsõ dolgokba mindig beleakadok, ami engem zavar.
    Nem a súlyELOSZTÁS hanem a súlyPONT fog változni, ami mozgás közben problémát okozhat(minél magasabbra kerül, annál könnyebb elesni, kibillenni menet közben(vagy buszon-vonaton).
    ezert kell a konnyo dolgokat magasrag pakolni, hogy a sulypont ne nagyon vandoroljon.
    engem annyira nem zavart eddig a kulso felfuggesztes. a halozsak van legalul ami nagyon kicsi suly. a zsak aljaba, kozepere teszem a nehez dolgokat, kozel a hatamhoz. kivulre a zsak tetejere meg a matracot ami megint nem nehez. max egy kicsit zavaro lehet buszon vagy suru erdoben az igaz.

nekem a legnagyobb problemam a kulso pakolassal a vizhatlansag. a hatizsakomnak van sajat esovedo huzatja. de az csaka a hatizsakot takarja. es ha mar pakoltam ra kivulrol nem is tudom ra huzni. mondjuk vettem mar egy kulonallot ami eleg nagy. de nekem ez volt a legnagyobb bajom a kulso pakolassal.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Upsz,rossz topicba raktam.
    Last edited by Doom; 01-31-2016 at 05:24 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Na meg is van a következõ project.
    Mivel a keri forgalomba nem kapni használható dolgokat,sem kést,sem edényt,sem semmi mást,így magamnak kell legyártani.
    Csatolmány 6895
    fogok csinálni/csináltatni egy ilyesmit.
    kapucnival,lecipzározható szúnyoghálóval,egy külsõ vízhatlan anyagból,mint bivi zsák és egy belsõ meleg anyagból,mint hálózsák/kabát,annyi és olyan zsebbel,amennyit ÉN akarok.A varrónõ biztos szentségel majd,de hát ez van,majd felköszöntöm névnapjára és úgy mellékesen odaadom a zacskót
    De most tényleg,miért nem terveztek erre kapucnit,szúnyog hálót és a külsejére még zsebeket,és kívül vízálló anyagot?Már rendelném is meg!
    Elmegyek már ilyen outdor tanácsadónak,mert a tervezõk nem igen tudják mi kell a turistának,vadásznak,horgásznak!

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..
    Elmegyek már ilyen outdor tanácsadónak,mert a tervezõk nem igen tudják mi kell a turistának,vadásznak,horgásznak!
    Ezzel egyet értek.
    Sajna a tervezéskor sokszor a külsõ megjelenés, logo, ilyesmi fontosabb, mint a használhatóság, praktikum...
    (pl. nekem a múmia szunyatasak használhatatlan, nem tudok megmaradni benne, sokat forgolódom)

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    találtam egy majdnem...jót!
    http://www.hunting-shop.hu/produkty/...ybrat_velikost
    na de 60 rugó?

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A régi, katonai zsák nem lenne megfelelõ?
    (a méretét ismerem, nem kicsi)

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Na meg is van a következõ project.
    Mivel a keri forgalomba nem kapni használható dolgokat,sem kést,sem edényt,sem semmi mást,így magamnak kell legyártani.
    Csatolmány 6895
    fogok csinálni/csináltatni egy ilyesmit.
    kapucnival,lecipzározható szúnyoghálóval,egy külsõ vízhatlan anyagból,mint bivi zsák és egy belsõ meleg anyagból,mint hálózsák/kabát,annyi és olyan zsebbel,amennyit ÉN akarok.A varrónõ biztos szentségel majd,de hát ez van,majd felköszöntöm névnapjára és úgy mellékesen odaadom a zacskót
    De most tényleg,miért nem terveztek erre kapucnit,szúnyog hálót és a külsejére még zsebeket,és kívül vízálló anyagot?Már rendelném is meg!
    Pontosan mire kell neked egy ilyen izé?
    Szúnyoghálót kb. 500 ft-ért tudsz venni katonait de ha több kell: http://www.splav.ru/goodsdetail.aspx...16192052312000
    beépített szúnyoghálós.
    Lesen én jobbnak tartom az irhabunda és pokróc kombót: lehúzom a bakancsot/csizmát és pokrócot ráhajtom a lábamra, ez a legmelegebb módszer és gyorsan lehet indulni ha kell.
    Nem akarom elvenni a kedved a kísérletezéstõl én is sok ilyen dolognak utánajártam de sokszor olcsón és jobb minõségben meg lehet az ilyeneket venni.
    Tudod nincs új a nap alatt! Más is gondolkozott már ezeken a problémákon.