Oldala 50 of 177 ElsõElsõ ... 40484950515260100150 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 491 to 500 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Arra gondoltam hogy veszek majd drótkerítést és körbekerítem vele a kiskertet.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap sétáltam és elhaladtam a kisbolt elõtt. Ott volt a pénztáros, telefonált. Hallottam ahogy mondta valakinek hogy fél, meg zaklatják. Hogy a közelben lakik de minden nap rettegve megy haza, mert folyamatosan fenyegetik. Amit még kiszûrtem a beszélgetésbõl, hogy vagy a gyerekeit is félti, vagy az lehetett hogy fiatalok csinálják ezt vele. Bármelyik is a helyzet, egyik se jó.

Amúgy kedves nõ, szokott köszönni ha arra járok. Most nem köszönt, mert teljesen ki volt akadva a szerencsétlen.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Arra gondoltam hogy veszek majd drótkerítést és körbekerítem vele a kiskertet.
    Az egesz hazat keritsd be, es tarts kutyat. Nem amerikai modi de harekony, hiaba vannak fegyvereid, ha megtudnak lepni. Az osszes home intruder video arrol szol hogy eszrevetlenul bejutottak hazba. Ha van kutya meg se kiserlik.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Költséges lenne körbekeríteni 16 hektárt. Amúgy jó lenne, de nincs a világon annyi pénz hogy én azt megcsináljam. Csak a házat meg nem keríteném körbe, mert a föld is hozzá tartozik. De majd meglátom. Egyelõre még azon agyalok hogy hogy fogok adófizetésig összeszedni vagy 5 ezer dollárt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Költséges lenne körbekeríteni 16 hektárt. Amúgy jó lenne, de nincs a világon annyi pénz hogy én azt megcsináljam. Csak a házat meg nem keríteném körbe, mert a föld is hozzá tartozik. De majd meglátom. Egyelõre még azon agyalok hogy hogy fogok adófizetésig összeszedni vagy 5 ezer dollárt.
    Kerítés kutya miatt kell.Ha valakik bántani akarnak titeket akkor alapból fognak a fegyvereddel számolni, tehát olyan módszert választanak, hogy meglepjenek és bejussanak a házba onnantól meg húzós a dolog.
    Nem tom olvastad e a piszkos fehér fiúk krimit. Letehetetlen könyv, ha fel lehet valahova ide tenni akkor felteszem, érdemes elolvasni.
    Sok minden nagyon jól felvázol az ilyen magányos tanyákkal kapcsolatban.
    Adó.
    Nézz utána, hogy van e valami fizetési kedvezmény halasztás stb. Kizárt hogy ne legyen. Ez érdemes fizetés elõtt kideríteni, és utana fizetni okosan. Az ingatlanadó helyi adó szerintem találsz a helyi oldalon cuccot róla.
    Last edited by aksurv; 02-12-2016 at 08:17 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kutya nincs, nem tudom hogy lesz-e majd valamikor. Az ingatlanadó az most ki lett fizetve, bár költözés elõtt jön a nyári adófizetés is. Ketté van osztva 2 idõszámításra. Egyelõre hajtok a munkával, aztán meglátom hogy mennyi jön majd össze.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kutya nincs, nem tudom hogy lesz-e majd valamikor. Az ingatlanadó az most ki lett fizetve, bár költözés elõtt jön a nyári adófizetés is. Ketté van osztva 2 idõszámításra. Egyelõre hajtok a munkával, aztán meglátom hogy mennyi jön majd össze.
    a könyv érdekel?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Talán majd egyszer. Jelenleg állandóan dolgozom és csak a fórumra írogatok. Meg esetleg fordítok néhány cikket vagy hírt. Most is egy munkán kéne dolgozom amit úgy kaptam hogy csináljam meg. De ha megtalálod valahol küldd át a linkjét és leszedem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Talán majd egyszer. Jelenleg állandóan dolgozom és csak a fórumra írogatok. Meg esetleg fordítok néhány cikket vagy hírt. Most is egy munkán kéne dolgozom amit úgy kaptam hogy csináljam meg. De ha megtalálod valahol küldd át a linkjét és leszedem.
    Ekönyv ha adsz emilt elküldöm.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!