Oldala 18 of 23 ElsõElsõ ... 81617181920 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 171 to 180 of 222

Topic: EDC bags

Junior Member Streamlight's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ez nem az Auchanos "utazós tisztasági táska" véletlenül?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 64

0 Not allowed!
    A napokban lett még fontosabb felszerelési tárgy a táskámban hordott fejlámpa és a zsebemben lévõ kis övklippes lámpa.
    Hangulatos volt fejlámpával rosálni
    Nem beszélve a sötét raktárban történõ matatásról.
    Villamos tûzvolt, ráadásul olajraktárban ecsém ..... épp idõben elkaptuk, nem lett anyagi kár. Ha ez kigyullad rendesen, leolvadt volna a környék.
    Úgyhogy túl vagyok a tûzkeresztségen.
    Mert milyen a céges tûz? Mindenki maradjon a helyén, a darabszám a lényeg.

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 254
    Given: 300

0 Not allowed!
    "Villamos tûzvolt, ráadásul olajraktárban ecsém"
    Az komoly is lehetett volna. Mondhatjuk kiba nagy szerencsétek volt, vagy jó volt a rendszer tûzvédelem szempontjából.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerencsénk volt maradjunk ebben. a biztosítékot csak oltás után nyomtuk le, mert miért ne lenne összevissza minden
    ebben a ku..va bérleménybe. Azon csodálkozok, hogy eddig nem égett le semmi.
    mint írtam nagyon idõben el lett kapva, de az a picsányi mûanyag is elég nagy lángal égett és csöpögött 2m magasról.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    gondoltam megosztom en is az edc cuccomat.

amit en hasznalok az nem egy allando dolog. eleg valtozekony mikor mit viszek, foleg attol fugg, hogy hova megyek. ezert nem is pakolom az edc dolgaimet egy taskaba hanem csak ugy egy helyen vannak a lakasba aztan amikor kimegyek akkor szedem ossze amire ugy gondolom, hogy kelleni fog.
    az en edc-m pont ezen alapszik, hogy mire van szuksegem es nem azon, hogy mi kellhet majd. van egy ket dolog ami jol johet de a tobbseg amit magammal cipelek olyan dolog amire tenylegesen szuksegem van. lassuk hat:

a minimum amit cipelek magammal az a zseb edc

20170228_161404.jpg

nem az osszes kest hordom egyszerre, ezek a kesim amik kozul szoktam valasztani, hogy melyik jojjon, vagy az a kicsi multitool. azt altalaban csak akkor hasznalom ha be kell mennem londonba, hogy ne keltsek tomeg panikot egy zsebkessel inkab oda csak ezt viszem.
    papir zsepi, egy zseb first aid kit (nehany nedves torlo kendo meg sebtapasz), ongyujto es a maglite zseblampa.
    ez igy jon velem altalaban ha kocsival megyek valahova es a kocsiban van meg hely is meg extra cucc.

aztan a tobbi amit szoktam hordani magammal:

20170228_161552.jpg

-power bank
    -convoy s2 lampa
    -ceruza duck tappel
    -esoallo sapka
    -kukazsak
    -1m paracord
    -3m sarga kotel
    -1 kicsi gumipok
    -elso segely csomag
    -kezfertotlenito
    -torlokendo
    -veszeseti folia
    -haromszog bandazs

ezek kozul szoktam tallozni, hogy mit vigyek magammal.
    munkaba, foleg mivel gyalog jarok vagy bicoval majdnem mind jon velem.
    ez nem egy tulelo vagy menekulo vagy akermilyen mas csomag csak azok a dolgok amiket en hasznalok nap mint nap.

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 254
    Given: 300

0 Not allowed!
    Jó a lámpa és a lifesystems pakk Ez a kettõ 1:1-ben megegyezik az enyémmel, jó választások.
    Mondjuk kocsiban nekem elég profi eü tatyó van, így nekem a kirándulós cuccom a kis elsõsegély csomag némileg átvariálva a tipikus megszúrt, lehorzsolt, fáj a fejem kellékekkel.
    Az a raindrops cucc az mi? Abban van a kukászsák ami esõkabát is? Vagy az ilyen eldobható esõkabát? Én a linken szereplõt használom, vagyis hordom, még nem kellett szerencsére.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Jó a lámpa és a lifesystems pakk Ez a kettõ 1:1-ben megegyezik az enyémmel, jó választások.
    Mondjuk kocsiban nekem elég profi eü tatyó van, így nekem a kirándulós cuccom a kis elsõsegély csomag némileg átvariálva a tipikus megszúrt, lehorzsolt, fáj a fejem kellékekkel.
    Az a raindrops cucc az mi? Abban van a kukászsák ami esõkabát is? Vagy az ilyen eldobható esõkabát? Én a linken szereplõt használom, vagyis hordom, még nem kellett szerencsére.
    a kukazsak azert kell mert hazafele munkabol amikor atuszok a temzen abba teszem a hatizsakom, hogy ne azzon at csak hulyeskedek de a kukazsakot tenyleg arra hasznalom, hogy beleegyem a hatizsakom ha nagyon esik. probaltam venni ra hatizsak cover-t de a formalya miatt mindig lecsuszott rola es megazott, aztan ugy voltam vele, hogy akkor marad a kukazsak.
    a raindrops-os az az esokabat-poncso, ez is ilyen eldobhatos, mindig tizesevel veszem oket.

20170301_091336.jpg

a kis eu csomagom tartalma meg a dilibogyok.

20170301_091639.jpg 20170301_091423.jpg

ezt viszem turazni is meg ugy altalaban mindenhova. elfer kabatzsebben, vagy nadrag oldalzsebeben. kicsi de azert hasznos.
    az orvossagoknal arra kell figyelni, hogy olyanokat valogassunk ossze amiket egymassal is lehet szedne. nekem a tobbseg nurofen-ibuprofen tartalmu. mellete van meg immodium, szen tabletta meg cataflam durva fogfajas esetere.

a kocsiban nekem is egy komolyabb eu taska van, de azt nem igazan tudom magammal vinni a merete miatt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "amit en hasznalok az nem egy allando dolog. eleg valtozekony mikor mit viszek, foleg attol fugg, hogy hova megyek. ezert nem is pakolom az edc dolgaimet egy taskaba hanem csak ugy egy helyen vannak a lakasba aztan amikor kimegyek akkor szedem ossze amire ugy gondolom, hogy kelleni fog."

Ezzel én is pont ugyan így vagyok.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    gondoltam megosztom en is az edc cuccomat.

amit en hasznalok az nem egy allando dolog. eleg valtozekony mikor mit viszek, foleg attol fugg, hogy hova megyek. ezert nem is pakolom az edc dolgaimet egy taskaba hanem csak ugy egy helyen vannak a lakasba aztan amikor kimegyek akkor szedem ossze amire ugy gondolom, hogy kelleni fog.
    az en edc-m pont ezen alapszik, hogy mire van szuksegem es nem azon, hogy mi kellhet majd. van egy ket dolog ami jol johet de a tobbseg amit magammal cipelek olyan dolog amire tenylegesen szuksegem van. lassuk hat:

a minimum amit cipelek magammal az a zseb edc

20170228_161404.jpg

nem az osszes kest hordom egyszerre, ezek a kesim amik kozul szoktam valasztani, hogy melyik jojjon, vagy az a kicsi multitool. azt altalaban csak akkor hasznalom ha be kell mennem londonba, hogy ne keltsek tomeg panikot egy zsebkessel inkab oda csak ezt viszem.
    papir zsepi, egy zseb first aid kit (nehany nedves torlo kendo meg sebtapasz), ongyujto es a maglite zseblampa.
    ez igy jon velem altalaban ha kocsival megyek valahova es a kocsiban van meg hely is meg extra cucc.

aztan a tobbi amit szoktam hordani magammal:

20170228_161552.jpg

-power bank
    -convoy s2 lampa
    -ceruza duck tappel
    -esoallo sapka
    -kukazsak
    -1m paracord
    -3m sarga kotel
    -1 kicsi gumipok
    -elso segely csomag
    -kezfertotlenito
    -torlokendo
    -veszeseti folia
    -haromszog bandazs

ezek kozul szoktam tallozni, hogy mit vigyek magammal.
    munkaba, foleg mivel gyalog jarok vagy bicoval majdnem mind jon velem.
    ez nem egy tulelo vagy menekulo vagy akermilyen mas csomag csak azok a dolgok amiket en hasznalok nap mint nap.
    Svájcit nem használsz? Olyan késfób országban, mint brit még az a legkevésbé félelmetes.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....