Oldala 19 of 23 ElsõElsõ ... 91718192021 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 181 to 190 of 222

Topic: EDC bags

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló aksurv Hozzászólás megtekintése
    Svájcit nem használsz? Olyan késfób országban, mint brit még az a legkevésbé félelmetes.
    nem igazan van ra szuksegem, meg annyira nem is jon be. csak mint kes amiket hasznalok sokkal jobbak mint barmelyik svajci kes pengeje. a tobbire meg nemigazan van szuksegem.
    multitoolbol ez a kicsi ami van boven eleg nekem, csak azt a kicsi fogot hasznalom rola. az az egy dolog ami neha kell, az meg pont nincs a svajci keseken.

de ha nagyon akarnam siman hordhatnek (neha hordok is ) fix kest magammal. a zsaruk sose piszkaljak itt a nepet, csak aki tenyleg olyan hulyen viselkedik.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    EDC és nem túlélõ csomag. Még egy kisebb zseblámpa elférne benne.

DSC09410.jpgDSC09412.jpg

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 7

0 Not allowed!
    Elég IT-s csomag. Ha már krimpelõfogót hordasz mindennap magaddal, akkor tegyél be egy marék csatit meg pár méter kábelt is!
    Minimális EÜ cuccot hiányolok(ragtapasz), bár lehet, hogy a vietnámibalzsammal mindent meg tudsz oldani, úgy mint a két szigszallagal.��
    Azt külön pontozzuk,hogy egy széken állva készült a kép! ��
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Így tudtam megoldani Azért IT-s, mert rendszergazda vagyok egy általános iskolában.
    Azóta bekerült 2x10db csatlakozó meg egy kisméretû LED-es zseblámpa. Plusz ezek mellé még be szoktam tenni egy 1 literes teát vagy egy 1,5 literes ásványvizet. Ráadásul még a pulóverem meg a bõrdzsekim is elfér benne. Víz/tea, pulóver és kabát nélkül 4.5 kg, ezekkel együtt 7,5-8 kg a teljes "felszerelés" súlya.

Egyébként tervben van, hogy egy kicsit átrendezem. Kiveszem az egyik szemüvegtokot és veszek négy zsebrendezõt. Ebbõl az egyikbe mehetnek a tollak, a filcek, a füzet, a tûzgyújtó eszközök. A másodikba mennének az EÜ dolgok. Kézfertõtlenítõ, orrspray, vietnámi balzsam, szõlõzsír, Leukoplast, gézlap, Betadine... stb. A harmadikba az informatikai jellegû dolgokat tenném. Csatlakozókat, krimpelõ fogókat, laptop töltõt, pendriveokat, szigetelõszalagokat meg pár méter UTP kábelt. A negyedikbe tennék egy fix pengés kést, egy kanálgépet, egy Leathermant meg egy Fällkniven DC4 fenõkövet. Elméletileg ezeknek el kell férnie 4 db Maxpedition zsebrendezõben. Ráadásul ezt úgy kell elrendeznem, hogy még beleférjen egy esõvédõ poncsó is.

Szerintem ehhez a táska lecserélésére is szükség lesz. Vagy visszatérek a régi M-Tramp taktikai táskámhoz. Szóval ha esetleg te vagy más tud ajánlani egy maximum 15 ezer forintért kapható oldaltáskát vagy hátizsákot, amibe ez az egész belefér, azt megköszönöm. Továbbá minden észrevételre és tanácsra vevõ vagyok.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 145
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pavo Hozzászólás megtekintése
    .... Elméletileg ezeknek el kell férnie 4 db Maxpedition zsebrendezõben. Ráadásul ezt úgy kell elrendeznem, hogy még beleférjen egy esõvédõ poncsó is.

...
    Továbbá minden észrevételre és tanácsra vevõ vagyok.
    Egy tippet ha elfogadsz:
    Decathlonban kapható kétféle méretû rendezõ a vadász részen, ebbõl legalább 4Db kijön egy maxpedition árán!
    Nekem már van,. minõségre nem rossz!

https://www.decathlon.hu/x-access-or...d_8368234.html

https://www.decathlon.hu/-x-acc-orga...d_8368233.html

https://www.decathlon.hu/C-188391-vadaszhatizsak
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elfogadom! Köszönöm szépen! Így lényegesen olcsóbban ki fogok jönni.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Minden tippet szívesen fogadok.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az a helyzet, hogy 5-6 év után búcsút kell mondanom az M-Tramp taktikai hátizsákomnak. Elég sokat próbált darab volt, szóval nem csodálkozom rajta, hogy eljött ez a pillanat. Szóval ismét lenne pár kérdésem.

- A Mil-Tec táskák mennyire megbízhatóak?
    - Ti milyen táskát ajánlanátok maximum 15 ezer forintos áron, ami megegyezik az alábbi feltételekkel? MOLLE kompatibilis, több rekesz, 20-40 literes.

Eddig ez a kettõ, ami felkeltette az érdeklõdésem.

http://hidegfem.eu/item.php?tid=2627
    http://hidegfem.eu/item.php?tid=2628

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 7

0 Not allowed!
    A gyereknek az elsõ kisebbik az iskolatáskája 2-3 éve. Pont a múltkor csodálkoztam rá, hogy nincs még egy kis szakadás se rajta. A direkt iskolatáskának szánt darabok korábban egy évet sem bírtak. Sejthetitek, hogy mindennap keményen van használva, ti is voltatok iskolások. ��
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 64

0 Not allowed!
    Van 1 m-tramp deréktáskám, csak az a városból kimenõs tatyóm és nyaraláskor is ezt viszem.
    Nem sokat használtam de már kifeslett 1 helyen.
    Pedig van egy zsák amit el tudnék képzelni magamnak ebben a márkában.