Oldala 37 of 261 ElsõElsõ ... 2735363738394787137 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 361 to 370 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Ne már. HT az egy szélsőjobboldali fickó aki abból él hogy összeesküvés-elméleteket gyárt, hol a zs-ról, hogy a feketékről, hol másról. (Most akkor épp a kínaiakról, ezek szerint.) Nem olyan mint Alex Jones, mert Alexnek előfordul hogy igaza van.
    Nagyjából annyira megbízható ez a hír, mint amennyire a 2006-os hír volt megbízható a Tesco parkolójában váró tankokról.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Hát már lehozta a Blikk is: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfol...s-kina/r58fs0n
    Persze lehet mondani, hogy az meg bulvár csatorna, meg szenzáció hajhász, de..... azért csak lehet valami a dologban nem??? Most õszintén, komolyan!
    Ennyi fényképet, meg videót hamisítani, hát....?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Persze, lehet mondani, hogy paranoiás vagyok, de Prepper is! És egy prepper ELÕRE GONDOLKOZIK, és figyel! Igaz sokszor lyukra fut, ezért néznek minket õrültnek. Egészen az SHTF-ig!
    Nekem most az jött le hogy komoly esélye van annak, hogy Kínában tényleg beleszart a macska a ventilátorba!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én inkább megvárom amíg lehozza a Fox, CNN, Index, MSNBC, Origo és a többiek is. Ha náluk is lejön, akkor elkezdem komolyan venni a dolgot. Addig inkább nem. A kérdés ugyanaz, ha ott annyira hullanak az emberek, akkor hol vannak a hullahegyek a többi országban ahová eljutott a vírus?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Írtam pár sort a kínai nőnek akivel évente kötök néhány üzletet. Annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban, de volt hogy fotót küldött az újszülött babájáról meg nagyon barátságos kis nő. Igaz, lehet hogy nem fog válaszolni, mert még 10 nap van a kínai szabadságos-ünnepnapokból. Addig náluk mindig leáll az élet és nem dolgozik a többség. Ha 3.-án megjelenik és szól, akkor megnyugszom. Egyelőre nem tudom mit higgyek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A karanténon belüli helyzet:
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu...siak-vuhanban/
    „Tíz napra elegendõ élelmünk van még”
    Prepperkedés..... Ugye-ugye..!

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 130
    Given: 259

0 Not allowed!
    Sajnos ide vezet a józan ész és a környezetünkkel (természettel) való kapcsolat hiánya

Minden évben van legalább egy "úristen, na most mind meghalunk, jön a *** vírus!" hírverés. A jól felfogott érdekek miatt azt például elfelejtik megemlíteni, hogy a vírusfertõzés nem lineáris lefolyású (különben már rég nem lenne túlnépesedés). Arról meg ne is beszéljünk, hogy az ilyen megapoliszok kiváló melegágyai az efféle problémáknak. Ugyanez van az állattenyésztésnél is.

Megfõtt a leves, meg lehet enni. Pánikolni felesleges
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én sem azt mondom, hogy itt a világvége! És egyáltalán nem pánikolok. Csak figyelek, elemzek. És felkészülök a járvány esetleges hatásaira.
    Amúgy a spanyolnátha 20millió áldozatot szedett Európában! Többet mint az elsõ világháború. Ez persze nem azt jelenti, hogy most a fejlett orvostudomány korában is ilyen súlyos lenne.
    De többen is vagyunk, sûrûbben is lakunk. Szerintem egy világjárvány elsõsorban gazdasági válságot okozhat.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Szia,

Szerintem a "sûrûbben is lakunk" tobbet szamit, mint az, amennyit fejlodott az orvostudomany. :-(

gyk. nagyon sokat fejlodott az orvostudomany:
    Egyreszt regen halalos betegsegek (pl. tudogyulladas) az antibiotikumoknak koszonhetoen aprosagok.
    Masreszt a mutetek is rengeteget fejlodtek (akkoriban meg hasi mutetek is uj dolgok voltak, manapsag mar tobb olyan korhaz van az orszagban, ahol rutinszeruen, azonnal (!) vegeznek szivmutetet vagy agymutetet (stroke eseten sajat szemmel lattam peldakat arra, hogy a rosszullet utan 3 oran belul megcsinaltak a mutetet).
    Harmadreszt az oltasoknak koszonhetoen szamos halalos betegseg teljesen komolytalanna valt.

De a fentiek mind nem segitenek egy uj virusjarvany eseten. Illetve az oltas valamikor majd segit, de jellemzoen nem honapok alatt keszul el az oltoanyag (pl. AIDS, Ebola, HepatitisC: evek-evtizedek alatt egyikre sem sikerult elkesziteni), es normalisan utana meg evekig tart az engedelyeztetes.

Bel