0
| Thumbs Up |
| Received: 254 Given: 300 |
Fater tavaly csak és kizárólag tejjel permetezett. Nem lett semmivel sem rosszabb a helyzet, mintha vegyszerekkel csinálta volna, szóval azt mondta, hogy ezentúl azzal oldja meg a gyümölcsfák és a többi növény permetezését is év közben. Árban kb. ott van mintha megvenné a drága vegyszereket, de ez már-már bio. Áztatott csalánnal régebben csinált lemosó permetezést, illetve feromon csapdákat szoktunk kitenni a cseresznyére pluszban, mert az amúgy elég kukacos tud lenni.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
| Thumbs Up |
| Received: 17 Given: 3 |
El sem hiszitek, hogy mit láttam. Áll a nagy tudású a fa alatt és felfelé permetezik, folyik a rá a permetlé és csak egy rongy van a szája elé kötve.
Gombásodás elleni vegyszerrel...
A másik segg részegen, támolyogva, maszk nélkül, szélben, tetû elleni vegyszerrel.
Régóta mondom, hogy nem normálisak az emberek.
Az egy dolog, hogy saját magukkal mit tesznek, de mérgezik a környezetüket is. Mondjuk, mindkét figura emberi roncs, tele betegségekkel. Ugyan mitõl lehetnek betegek, el sem tudom képzelni...
Én alapból nem vagyok a vegyszeres védekezés híve, érdekes, hogy mégis teremnek a fáim. Nem is akárhogyan...
Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
Hazámban minden utat ismerek.
(Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Nos érdeklõdtetek a múltkorában, most, hogy eljutottunk vidékre pontosan kikérdeztem mindent, hogy megosszam Veletek:
Tej: 1:1 hígításban permeteznek vele, bolti legolcsóbb sima tejet vesznek hozzá. Fõleg gombás fertõzésekre megfelelõ.
Sör: bolti legolcsóbb sör hígítatlanul, levéltetvekre jó. Nem annyira hatásos, mint a következõ:
Szappanos víz: szintén levéltetvekre használják, de ez is habzik, nehezebb kicsit vele, de a sör is habzik, szóval meg lehet oldani. Sima bolti folyékony szappan van vízben feloldva, a levéltetvet "bevonja" és attól elpusztul.
Sárga lapok: Errõl lenne szó. Már egy ideje használva van, hatékony.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!