Eredmény 1 to 10 of 144

Topic: Gazdasági összeomlás

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
    Nekem, ha tető van a fejem felett, friss víz, élelem, levegő, csend adott, találkozhatok a barátaimmal és a családommal, kimehetek a természetbe, de semmi más nincs, akkor még válságban vagyok.

Ha kapok ezek mellé egy laptopot és internetet, akkor már nagyjából minden rendben. Ha ezek mellett barkácsolhatok, akkor már teljesen rendben van minden

Tényleg abszolút fontos, hogy magasról lehet nagyot esni és ezt elkerüljük, egy pillanatra sem vitatkozom. Ugyanakkor szerintem akkor is fontos, hogy a pénzével szavazzon is az ember és ne csak tartsa otthon/bankban, ha esetleg hozzájut némi többlethez. Egyébként ilyen szempontból P. Dude-ot sem kell félteni, mert ha kijött volna a sor, akkor leszavazott volna a bringagyártóra és a kereskedőre, valamint leszavazott az egyetemre is. Ezek az én értékrendem szerint is jobbak, mint a kocsma-mozi-műköröm vonal :
    De jó. Ezt jó volt olvasni, nagyjából megfogalmaztad szépen röviden azt amiről én fostam a szót.

A "szavazásban" is egyetértünk. Például múltkor a ruhákkal voltam így, hogy gondosan kiválasztottam, hogy hol fogok elkölteni egy nagyobb összeget, amikor egyszerre sok új ruhát kellett vennem. (A boltos pedig meg is hálálta azzal, hogy kb. 1 hónapra félretettek nekem mindent, és az egészre adtak 10 % kedvezményt.) Vagy így vagyok a macskaeledellel is. A BioZoo hiánypótló Magyarországon, a csapatuk hozzáállása előtt is le a kalappal, így főleg tőlük vásárolok, még ha nem is olcsó.
    Last edited by P. Dude; 12-27-2021 at 09:36 PM.

A topic keresõszavai: