2
A zöld motorom még mindig nem tökéletes. Nem indult, babráltam, most megint megy. Reggel pöccre indult, oké, de kicsit mintha rángatna, néha elfogyna egy-egy pillanatra az ereje. Meg a berúgókar is fura. Nem ugrik vissza, hanem mintha egy tál langyos zsírban lenne fakanál, lassan mozdul visszafelé. Pedig olajat most cseréltem benne amikor beletettem az új karburátort.
Az asszony ment rokonokhoz, vihettem reggel. 5 fokban, vizes úton motorozni. Nagyon nem vagyok oda ezért. Rendőröket is láttam, még jó hogy nem állítottak meg. Vettünk egy csokit a Walmartban, aztán elvitte a busz. Akkor kezdett el esni az eső, motorozás a postára, aztán onnan meg haza. Megáztam. Még szerencse hogy rajtam volt a gumikesztyűm. Ha hideg van villámgyorsan szétfagy a kezem aztán úgy nem tudom a gázt meg a féket kezelni. Elég veszélyes hidegben motorozni, volt hogy télen mentem, hó, jég, brutális hideg, a kezemen nem volt gumikesztyű csak sima, alig láttam, és áthajtottam a stop táblán, de szerintem hirtelen meg se bírtam volna állni, mert az ujjaim nem tudtam mozgatni. Azóta inkább kihagyom ezt, nem akarok annyira hidegben motorra ülni.
Na mindegy, most 4 napig egyedül leszek itthon. Illetve a macskákkal.