Én is találtam egy poszt-apoc filmet, majd írok róla, de itt van először amit ma néztem. Idei film, de eddig nem hallottam róla.

Subservience (2024)

A sztori röviden: robot AI szolgálónő a családi háztartásban, beleszerelmesedik a férjbe. Elsőre nem túl bonyolult, de mégis teljesen kikerekedik a történet.

Gondoltam hogy oké, érdekes egynek. De a film nem csak a morális kérdéseket vetette fel, hanem a végén átment Terminátor 2-be, a zene, a hangulat, a jelenetek, az akció, nagyon ott van a film. A két vonal össze van rakva benne rendesen.

Egyáltalán nem értem hogy miért, de simán csak digitálisan jött ki a film, mozikban csak az oroszoknál, meg Litvániában, stb. Néhány országban. Pedig nem 5 forintból készült el. Megan Fox benne az egyik főszereplő.

Mi ez az IMDB értékelés is? 5,2/10 ? Rottentomato-n 46%. Nálam simán egy 9-es. Nem lett volna jó kihagyni.

https://www.imdb.com/title/tt24871974/

Nézem az értékeléseket, van aki 1-pontot ad rá, mert utálja az AI-t még témának is, mások azért adtak rá 1 pontot mert Megan Fox-ot utálják, meg olyanokat írnak hogy "van aki 10-es adott rá, úgyhogy én 1-est, hogy kiegyenlítődjön". De mi egyenlítődjön ki? Mi ez az ökörség?

Ez egy nagyon jó film, nagyon ajánlom mindenkinek!