Ma is bejártam mindent.

Először úgy tűnt hogy 4 kenyeret vettem a Walmartban, de 6-ot fizettem ki. Rákérdeztem online, mire kaptam egy 10 dolláros kupont.

Aztán reggel egy zsák szemetet leadtam. Mentem tovább a Walmartba hogy személyesen is rákérdezzek... de ott azt mondták hogy 4 lett kifizetve, meg van egy +1 véletlenül, de egy -1 -is. Tehát az úgy nulla. Na mindegy, lett egy kuponunk...

Vettem sajtot, az asszonynak valami reggeli bio péksüteményt vagy mit, meg magamnak búzadarát. Duzzasztom a készletet télire.

Walmartból irány a másik bolt, mert gondoltam veszek egy kólát is, meg húst. De leárazott banánt is találtam. Abból mindig veszek vagy 2 kilót, mert filéres. Ha kicsit barna akkor máris kiteszik leárazva. Befelé menet egy pasas magyarázott valamit, de nem vágtam hogy mit. Csak tippelek hogy olyasmit mondott hogy a bevásárlókocsik megkarcolhatják a parkolóban a járműveket? De totál nem értettem, csak tippelek hogy erre gondolhatott...

A nő a boltban kérdezősködött az ebiciklimről, hogy "hánnyal megy" és hasonlók. Kifelé meg egy idős nő kérdezte hogy nem-e fogok elesni, hogy a kormányon van a szatyor hús... Mondtam neki hogy á, nem vészes, nem lesz gond.

Aztán irány hazafelé, a pont jó időben, napsütésben. Megint jól tele volt a hátizsákom, igaz a tegnapihoz képest ez azért könnyebb volt.

Itthon aztán sütöttem halrudakat, mellé sajtot olvasztottam kenyérre, ranch szósszal és kólával nagyon finom volt.

Ha nem lennék lebetegedve, ez pl. egy tökéletes nap lett volna.