Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
Ez nagyon izgalmasan hangzik. Ennyire nem megy a bolt, hogy csak így szórják ki az eszközöket? Magyar felhasználóktól kérdezném: megéri váltani mobilnetről? Milyen tapasztalataitok vannak a szolgáltatással?

Dehogy. Sőt. Már 8 millió felhasználó van. Ha csak 80 dolláros átlaggal számolunk akkor is 640 millió dollár / hó. Plusz most már elvileg van Starlink telefon is. A múltkor hallottam róla, az is hozza majd nekik a bevételt.

A bolt az megy, csak gondolom megéri nekik egy 50 dolláros eszközt hozzávágni az emberekhez ami 10 hónap alatt behozza az árát a szolgáltatással, után meg tiszta profit.

De van hogy a nagy készletet is ingyen osztogatják. Gondolom Kínában 150 dollárból legyártatják, 2-3 hónap alatt behozza az árát a Starlinknek, aztán utána nem kell vele törődniük, csak dől a lé. Elég jó marketing.

Szerintem a Starlink mindenütt ugyanúgy működik, Magyarország, USA vagy Ausztrália, mindegy. A rendszer ugyanaz. Az biztos hogy én nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze ha lenne kábeles olcsóbb, azt választanám. De tényleg kizárólag csak azért mert az olcsóbb lenne.